Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Jótékonysági Rotary Futás
 
2019. március 31. 9.30 óra

 
Rajt/cél
Debrecen, II. János Pál pápa tér (régi Vigadó tér)
 
 
Táv
1993 méter
 
  Kategória
1993 méteres egyéni
1993 méteres csapatverseny
 
Rendező
 Debrecen Rotary Club
 Debreceni Kilométerek Sportegyesület
G4 Fitness Kft.


 
Jelentkezés:
ONLINE vagy személyesen a DKM SE irodájában (4027 Debrecen, Füredi út 27. Malompark II. 2. em, G4 Fitness) munkaidőben 2019. március 25-ig lehet 8.00-16.30-ig.
 
Helyszínen a verseny napján 2018. március 31-ig 8.00-9.15-ig.
 
Rajtszám átvétel:
- G4 FITNESS-ben (Debrecen, Gizella utca 4/b) 2019. március 28-án és március 29-én (csütörtökön, pénteken)  8.00-16.30-ig. 
 
- A verseny napján Debrecenben a Vigadó téren, 2019. március 31-én 7.30 - 9.30-ig.
 
Nevezési díj: ingyenes
 
Jelentkezés csapatversenyre:
 
 A csapatversenyre nem kell mindenkinek beregisztrálni, csak annak, aki létrehozza a csapatot. Például a Hatvani István Általános Iskolából beregisztrálja egy tanárnő vagy tanár bácsi magát és létrehozza a csapatot. A gyerekek már névvel és születési dátummal tudnak nevezni, csak a megfelelő csapatot kell kiválasztani. A nevezők listáját (név, pontos születési dátum) excel táblázatban is el lehet küldeni az info@debrecenikilometerek.hu e-mail címre. Nevezéshez segítséget lehet kérni: +3630/219-2691 telefonszámon.
 
Csapatverseny díjazása:
I. helyezett: Defibrillátor készülék
II. helyezett: 80 000 Ft értékű könyvcsomag
III. helyezett 50 000 Ft értékű könyvcsomag
 
Minden résztvevőnek biztosítjuk:
  • a rajtszámot
  • befutóérmet
  • az online fotógalériát
  • frissítést (víz, alma, kuki)
  • Aquaticum Spa kedvezmény: A rajtszám felmutatásával kedvezményesen 1200 Ft-ért be lehet menni az Aquaticum Mediterrán és Élményfürdőbe vagy az Aquaticum Termálfürdőbe 3 óra időtartamra, szombaton (2019.03.30.) vagy vasárnap (2019.03.31).

Táv: 1993 méter
 
Rajt/cél: Debrecen, II. János Pál pápa tér
 

ONLINE NEVEZÉS
 
 
 

Általános szabályok
 
 
• A közös futásra való jelentkezéssel, részvétellel minden induló elfogadja a szabályokat, s ezzel elismerik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul. A résztvevő kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a Rotary Jótékonysági Futáson részt vesz. A szervezők bármelyik futó  egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért  kártérítésre nem kötelezhetők.
•  Csomag- és értékmegőrzést a szervezők nem vállalnak!
• A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a szervezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.
•  A verseny rendezői fenntartják az útvonal, program és időpont változtatás jogát.
• A szervezők fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a szervezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
•  A  verseny az időjárási körülményektől függetlenül megrendezésre kerül.
• A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
•  A versenyre történő jelentkezés során a szabályok elfogadásával a futó elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a szervezők hírlevelet küldjenek.
 
További információ:
DKM SE 4027 Debrecen, Füredi út 27. Malompark II. 2. emelet

Csatlakozz hozzánk!