Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » III. Halloween Futás
2014. október 25.
» Versenykiírás
2014. 10.25.

VERSENYKIÍRÁS
 

Figyelem! Időpontváltozás

A III. HALLOWEEN FUTÁS időpontját a 2014. október 26.-i DVSC - Ferencváros labdarúgó mérkőzés miatt meg kellett változtatnunk, mert a Stadion körüli utak le lesznek zárva.

Az esemény új időpontja:

2014. október 25. 18.00 óra
 III. Halloween Futás

Debrecen

2014. október 25. 18.00 óra

Táv: kb. 9 km

Rajt/cél: Debrecen, Egyetem tér

A verseny rendezője: Debreceni Kilométerek Sportegyesület

Versenyközpont
Egyetem téren felállított sátorbanÚtvonal
A térképet a verseny előtt három héttel megtekintheted. Az útvonal nem kerül lezárásra, de az a rendőrség által biztosítva lesz, kérünk minden futót, hogy fokozott óvatossággal közlekedjen a futás útvonalán!

Kilométerjelzők
Minden egyes kilométert táblával jelölünk az útvonalon, melyen az adott kilométer számát láthatod. Ezzel is ellenőrizheted magad, hogy a felkészültségednek megfelelő iramban teljesítsd a távot.

Fontos!
A futás időpontjában sötétedni fog, ezért hozz magaddal láthatósági mellényt vagy valamilyen világító eszközt, például fejlámpát, vagy biciklis villogó lámpát, amit rögzíteni tudsz az öltözékeden!

Rajt
Debrecen, Egyetem tér –  2014.október 25-én 18.00 óra

Nevezési díjak     


Időpont Nevezési díj
2014.06.03 – 2014. 10.20 1500.- Ft/fő
Helyszínen: 2014.10.25 2000.-Ft/fő
                                                                

A nevezési díj magában foglalja
-   részvételt a versenyen
-   biztosított útvonalat
-   rajtszámot
-   frissítést
-   befutóérmet
-   online fotógalériát
-   online emléklapot (csak az online nevezett futók részére)


Nevezés online
2014. október 20-án éjfélig. Ha előre nevezel, de a nevezési díjat csak a helyszínen fizeted, akkor a helyszíni nevezési díjat kell kifizetned!

Fontos!
Versenyünkre nevezni csak a regisztrációt követően tudsz! Ha már regisztráltál a felhasználói névvel és jelszóval tudsz belépni és nevezni!

Nevezés személyesen
- a DKM irodában munkanapokon 2014. október 20-ig 8:00-16:00-ig (4034 Debrecen, Huszár Gál 33.)
- a verseny helyszínén, a versenyközpontban 2014. október 25-én 16.00-17.45-ig.

Fizetési lehetőség

Postai úton a Debreceni Kilométerek Sportegyesület levelezési címére küldéssel  (Debreceni Kilométerek SE 4011. Debrecen, Pf. 19.) 2014. október 17-ig. van lehetőség. (a versenyző neve, születési ideje, címe feltüntetésével.)

Átutalással befizetni a nevezési díjat a Debreceni Kilométerek Sportegyesület bankszámlájára 2014. október 20-án éjfélig.


(K&H Bank 10403428-50526590-72651003)

(a verseny neve és a versenyző neve feltüntetésével)

Online bankkártyás befizetés, a nevezéssel egyidőben történik.

Személyesen
- a DKM irodában (Debrecen., Huszár Gál u. 33.) 2014. október 20-án 8.00- 16.00 óráig.
- a verseny helyszínén, a versenyközpontban 2014. október 25-én 16.00-17.45-ig.

Rajtszám átvétel:
- a verseny helyszínén, a versenyközpontban 2014. október 25-én 16.00-17.45-ig.

Díjazás
Nemenként 1-3. helyezett serleget, oklevelet és ajándékot kap.

Szintidő: 1 óra 30 perc.

Frissítés
a célban (szőlőcukor, nápolyi, víz)

Információ
•   DKM SE 4034 Debrecen, Huszár Gál u. 33.
•   Telefon: 30 935 8569, 30 219 2691
•    info@debrecenikilometerek.hu


Versenyszabályok
– A nevezéssel minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat és a verseny-szabályokat. Ezzel elismerik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért  kártérítésre nem kötelezhetők.
– Csomagmegőrzés lesz, de értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!
– A rajtszámot kérjük elöl viselni, jól látható helyen. A rajtszámot összehajtani nem szabad, a rögzítéshez biztosítótűt adunk.
– Kizárásra kerül az a versenyző, aki a rajtszámát összehajtja, letakarja, nem a mellére tűzve viseli a verseny ideje alatt, továbbá aki nem teljesíti a verseny - szervezők által kijelölt - teljes távját vagy a nevezési lapot pontatlanul, nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki.
– A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből  kizárásra kerülnek.
– A versenyen kísérő autó, kerékpár, görkorcsolya használata kizárólag a szervezők részére megengedett.
– A versenyen kutyával futni tilos!
– A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.
– A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.
– A verseny rendezői fenntartják az útvonal, program és időpont változtatás jogát.
– A futóverseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
– A  verseny az időjárási körülményektől függetlenül megrendezésre kerül.
– A nevezési díjat visszakövetelni nem lehet.
– A versenyt lemondani 2014. október 10-ig lehet! Lemondás esetén a nevezési díjnak már csak 50%-át tudjuk visszautalni.
– 2014. október 10-től már nincs lehetőség a  verseny lemondására !
– A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.
– A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
– A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.
 
 

A VERSENYEN ÉS A RENDEZVÉNY TELJES TERÜLETÉN TILOS:


Tüzet rakni tilos!   Dohányozni tilos!   Szúró eszközt behozni tilos!   Vágó eszközt behozni tilos!   Fegyvert, valamint a közbiztonságra veszélyes egyéb eszközt behozni tilos!
Csatlakozz hozzánk!