Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » Bánkúti Csúcstámadás
Országúti Kerékpárverseny
2014. május.11.
» Versenykiírás - Országúti Kerékpárverseny
VERSENYKIÍRÁS

BÁNKÚTI CSÚCSTÁMADÁS

Országúti Kerékpárverseny

2014. május 11. 11.00 óra

Rajt:
Miskolc -  Királyasztal (Vadaspark előtti terület)

Koordináták:
Ész: 48.12.130°
Kh: 20.64.634°


Cél:
Bánkút

Táv:
22 km

Szintkülönbség:
920 m

Rendezők:
Debreceni Kilométerek Sportegyesület
Miskolci Sportcentrum

Fővédnök:
Zsiga Marcell sportért felelős alpolgármester, Monspart Sarolta tájfutó világbajnok

Védnök:
Dr. Csiszár Miklós jegyzőNevezés:

Előnevezési határidő 2014. április 30-án éjfélig. Utána már csak a helyszínen tudsz nevezni a Versenyközpontban (Miskolc - Királyasztal) 2014. május 11-én 7.00 - 10.45-ig.

Versenyünkre Online nevezni csak a regisztrációt követően tudsz! Ha már korábban regisztráltál, a felhasználói névvel és jelszóval be kell lépned és úgy tudsz nevezni.

Postai úton küldöd el a nevezési lapot a Debreceni Kilométerek Sportegyesület levelezési címére 2014 április 28-ig. (4011, Debrecen, Pf. 19.)
 
Személyesen    DKM SE irodában (4034 Debrecen, Huszár Gál u. 33) 2014. április 30-ig.  8.00 -16.30-ig.

– A verseny helyszínén a versenyközpontban - Miskolc, Királyasztal
  – 2014. május 11-én 7.00-tól - 10.45-ig.


A nevezési díj befizetéséről a versenyzők minden esetben számlát kapnak, amennyiben a számlázási név és cím eltérő, úgy  kérjük szíveskedjetek a nevezési lapon a számlázási adatokat előre feltüntetni.


Fizetési lehetőségek:

Átutalással a Debreceni Kilométerek Sportegyesület bankszámlájára (K&H Bank 10403428-50526590-72651003). A verseny neve, kategória neve, a versenyző neve, születési ideje,  feltüntetésével 2014. április 30-ig.

Online bankkártyás fizetéssel 2014. április 30-ig.

Postai úton rózsaszín csekken a Debreceni Kilométerek Sportegyesület levelezési címére küldéssel  (4011, Debrecen, Pf. 19.) A verseny neve, kategória neve, a versenyző neve, születési ideje, címe feltüntetésével 2014. április 28-ig.

Személyesen DKM SE irodában (4034 Debrecen, Huszár Gál u. 33) 2014. április 30-ig.  8.00-16.30-ig.

A verseny helyszínén a versenyközpontban - Miskolc, Királyasztal
  – 2014. május 11-én 7.00-tól - 10.45-ig.

A nevezés csak a nevezési lap kitöltése (online, e-mailben, postai úton)  és befizetés beérkezése esetén érvényes! A befizetést igazoló szelvényt  a versenyre a biztonság kedvéért  hozd magaddal!

NEVEZÉSI DÍJAK


 Időintervallumok  
Kerékpárverseny
 
 
2013. 12.13-tól - 2014. 01.31-ig
 
3500 Ft/fő
 
2014. 02.01-tól - 2014. 03.17-ig
 
4000 Ft/fő
 
2014. 03.18-től - 2014. 04.30-ig
 
4500 Ft/fő
2014. 05.11-én a helyszínen
6000 Ft/fő
 

A megadott árak, bruttó árak és egy főre vonatkoznak. A fenti nevezési díjak a megadott határidőkig történő befizetés esetén érvényesek. Ha előre beneveztél, de csak a helyszínen fizetsz, akkor a helyszíni nevezési díjat kell kifizetned!

A nevezési díj tartalmazza:
-    részvételt a versenyen
-    chipes időmérést
-    frissítést
-    rajtcsomagot: emblémázott technikai pólót, támogatóink ajándékait
-    orvosi felügyeletet
-    félpályás útlezárást, rendőri felvezetést
-    a távot teljesítő valamennyi kerékpáros részére emlékérmet
-    online fotógalériát
-    online emléklap küldési lehetőség (az előre nevezők részére)

Útvonal:
A útvonalon végig rendőri felvezetés lesz. A Majális Parktól Lillafüredig félpályás útlezárás, azután csak forgalomlassítás lesz. A KRESZ szabályainak  betartása kötelező!

Értékelés:
- Nők és férfiak külön: abszolút és kategóriánként, 14 -18 év, 19-30 év, 31-40 év, 41-50 év, 51-60 év, 61 év felettiek.

Korhatár:
- A versenyben 14 évesek vagy idősebbek, indulhatnak.
-18 év alatti versenyzők a versenyre nevezéskor aláírt szülői hozzájáruló nyilatkozatot kötelesek leadni.

Díjazás:
- A verseny női, férfi abszolút győztesei közül az 1-3. helyezett oklevelet, serleget és ajándékcsomagot kapnak.

Rajtcsomag, rajtszám átvétel, helyszíni nevezés:
– 2014. május 9-én 8.00-17.00-ig Debrecen, Huszár Gál u.33. sz. DKM SE irodája
– 2014. május 11-én 7.00 - 10.30-ig a Versenyközpontban, Miskolc, Királyasztal


Frissítés:  A célban lesz víz, izotóniás sportital, édesség, gyümölcs.

Chipes időmérés:
A chipre letéti díjat nem kérünk. A matrica chip kerékpárra rögzíthető.

Csomagmegőrzés:
Mobil csomagmegőrzőt biztosítunk. Elszállítjuk a rajt helyszínéről a csomagokat a célba busszal. A csomagok leadásának határideje 10.45 óra.

Eredményhirdetés: 13.00 óra


Versenyszabályok

• Szintidő 2 óra.
• A fejvédő használata becsatolva kötelező!!! Hiánya kizárást von maga után!
• A nevezéssel minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat és a versenyszabályokat. Ezzel elismerik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért  kártérítésre nem kötelezhetők.
• A versenyben résztvevők csomagjainak elhelyezésére egy mobil csomagmegőrzőt biztosítanak a szervezők. A célban majd át tudják venni a leadott csomagjaikat a versenyzők.
• A csomagmegőrző sátorban elhelyezett csomagok, értékek eltűnése esetén a rendezők felelősséget nem vállalnak.
• Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!
• A rajtszámot kérjük, jól látható helyen viselni. A rajtszámot összehajtani nem szabad, a rögzítéshez biztosítótűt a rajtcsomagban és a versenyközpontban is talál a versenyző.
 • Kizárásra kerül az a versenyző, aki rajtszámát összehajtja, letakarja, leveszi a verseny ideje alatt, valamint aki nem teljesíti a verseny - szervezők által kitűzött - teljes távját, vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki, továbbá a chipet nem rendeltetésszerűen használja.
• A kerékpárverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből  kizárásra kerülnek.
• A kísérő autók csak a versenyzők elrajtolása után indulhatnak el.
• A versenyen görkorcsolyázni vagy kutyával futni tilos, kizárást von maga után.
• A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más verseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.
• A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.
• A verseny rendezői fenntartják az útvonal, a program és időpont változtatás jogát.
• A verseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
• A verseny az időjárási körülményektől függetlenül megrendezésre kerül.
• A verseny lemondása esetén, ha a nevezési díj már befizetésre került, akkor a nevezési díjat már nem tudjuk visszautalni, sem másik versenyre átvinni!
• Ha már neveztél a versenyre, és befizetted a nevezési díjat, de a versenyt lemondod (például betegség miatt) 2014. április 10-ig, van lehetőség a nevezési jog átadására másik versenyzőnek.
• Az óvás díja 5.000.-Ft, melyet a verseny napján a szintidő lejártát követő 1 órán belül lehet benyújtani személyesen, a szervezők részére.
• A versenyre való érkezés és az onnan való távozás közben, valamint a verseny ideje alatt bekövetkezett károkért, balesetekért a rendezőség felelősséget nem vállal. A versenyen mindenki a saját felelősségére indul! Kártérítés semmilyen jogcímen nem követelhető.
• A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.
• A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
• A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

A VERSENYEN ÉS A RENDEZVÉNY TELJES TERÜLETÉN TILOS:

http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_fire80.jpg    http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_smoking80.jpg    http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_k80.jpg    http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_s80jpg.jpg    http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_w80.jpg

Csatlakozz hozzánk!