Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Jótékonysági Rotary Futás
 
 
Időpont
2019.  március 31. 9.30 óra
 
Rajt/cél
Debrecen, II. János Pál pápa tér (volt Vigadó tér)
 
 
Táv
1993 méter
 
 
 Kategória
1993 méteres egyéni
1993 méteres csapatverseny
 
Rendező
 Debrecen Rotary Club
 Debreceni Kilométerek Sportegyesület
Tóth Csoport Kft.

Fővédnök
Dr. Papp László Debrecen Megyei Jogú Város Polgármestere
 Gondár György Rotary Magyarország országos kormányzója
Lakatos Tamás Debrecen Rotary Club elnöke

 
A IX. Rotary Futófesztiválon nem csak hosszútávon (maraton, 3/4maraton, félmaraton, negyedmaraton, minimaraton) indulhatnak a versenyzők, hanem rövidtávon is. 
 
Minden évben nemes célért futhatnak a versenyzők. A legnagyobb létszámban versenyző csapat egy HeartSine félautomata defibrillátor készüléket nyer, amelynek az értéke fél millió forint.
Nagyon fontos, hogy egyre több iskolában, óvodában, munkahelyen, sportlétesítményben, orvosi rendelőben legyen defibrillátor, hogy hirtelen szívmegállás esetén gyors újraélesztési segítséget kaphassanak a bajba került emberek. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani a futóverseny kapcsán felajánlott fődíjjal, a defibrillátor készülékkel.
 
A második csapat díja 80 000 Ft értékű könyvcsomag, a harmadik csapat pedig 50 000 Ft értékű könyvcsomagot kap.
 
A csapatok közötti verseny célja, hogy minél több embert sikerüljön megmozgatni, nemtől és kortól függetlenül, valamint a figyelem felhívása a mozgás fontosságára, az egészséges életmódra. Ezért a csapatok közti verseny elbírálásakor az a szempont, hogy melyik csapat neve alatt vesz részt több futó az eseményen.
 
A csapatversenyre ebben az évben is iskolák, alapítványok, sportegyesületek és munkahelyi közösségek jelentkezését várjuk. Az egy csapatba tartozó futók jelezhetik a versenyen összetartozásukat. Például mindenki piros pólót vesz fel, vagy kék lufit tart a kezében, esetleg zöld szalagot köt a karjára ...stb.
 
Jelentkezés:
- Online vagy személyesen a DKM SE irodájában 2019. március 25-ig (4027 Debrecen, Füredi út 27. Malompark II. 2. emelet) 8.00-16.30-ig munkaidőben. 
- A verseny helyszínén 2019. március 31-én 7.30-tól 9.30-ig.
 
Minden versenyző részére biztosítjuk:
  • a rajtszámot
  • befutóérmet
  • online fotógalériát
  • a célban kukit, almát
  • Aquaticum Spa kedvezmény: A rajtszám felmutatásával kedvezményesen 1200 Ft-ért be lehet menni az Aquaticum Mediterrán és Élményfürdőbe vagy az  Aquaticum Termálfürdőbe 3 óra időtartamra, szombaton (2019.03.30) vagy vasárnap (2019.03.31.)l


VERSENYKIÍRÁS
 

Csatlakozz hozzánk!