Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK

 Jótékonysági Rotary Futás


Időpont
2016.  március 20. 9.30 óra

Rajt/cél
Debrecen, Vigadó tér

 

Táv
1993 méter


 Kategória
1993 méteres egyéni
1993 méteres csapatverseny


Rendező
 Debrecen Rotary Club
 Debreceni Kilométerek Sportegyesület
Tóth Könyvkereskedés és Kiadó Kft.Az VI. Rotary Futófesztiválon nem csak hosszútávon (maraton, félmaraton, negyedmaraton) indulhatnak a versenyzők hanem rövidtávon is.
 
Minden évben nemes célért futhatnak a versenyzők. A legnagyobb létszámban versenyző csapat egy LIFEPAK félautomata defibrillátor készüléket nyer, amelynek az értéke fél millió forint.
Nagyon fontos, hogy egyre több, iskolában, óvodában, munkahelyen, sportlétesítményben, orvosi rendelőben,  munkahelyen legyen defibrillátor, hogy hirtelen szívmegállás esetén gyors újraélesztési segítséget kaphassanak a bajba került emberek. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani a futóverseny kapcsán felajánlott fődíjjal, a defibrillátor készülékkel.
 
A második csapat díja 80 000 Ft értékű könyvcsomag, a harmadik csapat pedig 50 000 Ft értékű könyvcsomagot kap.
 
A csapatok közötti verseny célja, hogy minél több embert sikerüljön megmozgatni, nemtől és kortól függetlenül, valamint a figyelem felhívása a mozgás fontosságára, az egészséges életmódra. Ezért a csapatok közti verseny elbírálásakor az a szempont, melyik csapat neve alatt vesz részt több futó az eseményen.
 
A csapatversenyre ebben az évben is iskolák, alapítványok, sportegyesületek,  és munkahelyi közösségek jelentkezését várjuk.  Az egy csapatba tartozó futók jelezhetik a versenyen összetartozásukat. Például mindenki piros pólót vesz fel, vagy kék lufit tart a kezében, esetleg zöld szalagot köt a karjára ...stb.
 
Jelentkezés
- Online vagy személyesen a DKM SE irodájában 2016. március 16-ig. (Debrecen, Huszár Gál u. 33.) 8.00-16.30-ig munkaidőben. 
- A verseny helyszínén 2016. március 20-án 7.30-tól 9.30-ig.
 
Minden versenyző részére biztosítjuk a rajtszámot, egyedi befutóérmet, online fotógalériát, és a frissítést. A verseny után a rajtszámmal, kedvezményesen 990 Ft-ért be lehet menni az Aquaticum Mediterrán és Élményfürdőbe 3 órára fürdeni.


VERSENYKIÍRÁS

 
Csatlakozz hozzánk!