Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK

Rotary Jótékonysági Futás


Időpont
2014. március 30. 9.30 óra

Rajt
Debrecen, Nagyerdei körút 14. DVSC pálya sarkánál

Cél
Gyulai István Atlétikai Stadion

Táv
1993 méter


 Kategóriák
1993 méteres egyéni futás
1993 méteres csapatverseny


Rendező
 Debrecen Rotary Club
 Debreceni Kilométerek Sportegyesület
Tóth Könyvkereskedés és Kiadó Kft.


 


IV. Rotary Futófesztiválon nem csak hosszútávon (maraton, félmaraton, negyedmaraton) indulhatnak a versenyzők hanem, hagyományosan rövidtávon is. Az idén a rövidtávú Jótékonysági Futás távja 1993 méter. 1993 egy fontos évszám a debreceni Rotarysták életében, mivel ebben az évben alakult  újra a Debrecen Rotary Club.

Minden évben nemes célért futhatnak a versenyzők. A legnagyobb létszámban versenyző csapat egy LIFEPAK félautomata defibrillátor készüléket nyer, amelynek az értéke fél millió forint.
Nagyon fontos, hogy egyre több, iskolában, óvodában, munkahelyen, sportlétesítményben, orvosi rendelőben,  munkahelyen legyen defibrillátor, hogy hirtelen szívmegállás esetén gyors újraélesztési segítséget kaphassanak a bajba került emberek. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani a futóverseny kapcsán felajánlott fődíjjal, a defibrillátor készülékkel.
 
A második csapat díja 80 000 Ft értékű könyvcsomag, a harmadik csapat pedig 50 000 Ft értékű könyvcsomagot kap.

Az egyéni versenyben az abszolút első három helyezett részesül díjazásban. Az  első díj 10 ezer Ft értékű könyvcsomag, a második. díj 8 ezer Ft értékű könyvcsomag, és a harmadik díj  5 ezer Ft értékű könyvcsomag.
 
A csapatok közötti verseny célja, hogy minél több embert sikerüljön megmozgatni, nemtől és kortól függetlenül, valamint a figyelem felhívása a mozgás fontosságára, az egészséges életmódra. Ezért a csapatok közti verseny elbírálásakor az a szempont, melyik csapat neve alatt vesz részt több futó az eseményen.
 
A csapatversenyre ebben az évben is iskolák, alapítványok, sportegyesületek,  és munkahelyi közösségek jelentkezését várjuk.  Az egy csapatba tartozó futók jelezhetik a versenyen összetartozásukat. Például mindenki piros pólót vesz fel, vagy kék lufit tart a kezében, esetleg zöld szalagot köt a karjára ...stb.
 
Jelentkezés
Online vagy személyesen a DKM SE irodájában 2014. március 24-ig. (Debrecen, Huszár Gál u. 33.) 8.00-16.00-ig munkaidőben. A verseny helyszínén 2014. március 30-án 8.00-tól 9.30-ig.
 
Minden versenyző részére biztosítjuk a rajtszámot, egyedi befutóérmet, online fotógalériát, és a frissítést. A verseny után a rajtszámmal, kedvezményesen 990 Ft-ért be lehet menni az Aquaticum Mediterrán és Élményfürdőbe 3 órára.

Csatlakozz hozzánk!