Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK

Debreceni Futókarnevál


Időpont: 2012. augusztus 18-19.

A távok, melyek  Debrecen-Erdőspuszta legszebb részein vezetnek körbe:

Augusztus 18.:
Őrült Futás, kb 8,5 km
Augusztus 19.:
Terep-félmaraton, 21,097 km
Terep-negyedmaraton, 10,548 km
Mini terepmaraton, 5 km


Helyszín: Debrecen-Erdőspuszta (Debrecentől 5 km)

Versenyközpont:
Erdőspusztai Arborétum 4002 Debrecen, Fancsika u. 93/a.
GPS koordináták: 47.487080, 21.718265

Program terepfutóknak, azoknak akik szeretnek a természetben futni, akik szeretik a kihívásokat és különösen azoknak, akik terepen szeretnének félmaratont futni. A Debreceni Futókarnevál  rendezvénye több távval is várja a terep- és félmaraton mániásokat, na meg az őrült futókat is!

Néhány érv, amiért nem érdemes kihagyni a Debreceni Futókarnevált:

1. Kezdőként, amatőr vagy profi futóként is találhatsz magadnak megfelelő távot és futás fajtát.
2. Csodás környezetben, tiszta levegőn mozoghatsz.
3. A futás útvonalai a táj különleges pontjaira vezetnek el.
4. Egy komplett sporthétvége: szombaton Őrült Futás, vasárnap Karneváli terep-félmaraton, negyedmaraton és mini terepmaraton.
5. Ha elég bátor vagy és elég kitartó egy hétvégén akár két érmet és két pólót is szerezhetsz, ha mind két futáson elindulsz!
6. Hétvége a zöldben: hozd el a családot is, szurkoljanak Neked a jó levegőn, szórakozzanak a Víg-Kend Major Szabadidőközpontban!
7. Érdemes néhány napot városunkban töltened, hiszen a Debreceni Virágkarnevál Debrecen legnagyobb szabású rendezvénye, hazánk fiai közül és a külföldiek közül is egyre több látogatót vonz. Az öt napos rendezvény egyedülálló látványt és hangulatot teremt. A Kossuth tér megtelik színekkel és illatokkal, ahol akár ihatsz egy jó kávét a híres Szabó Magda kávézóban és olyan meseszép virágcsodákat láthatsz, melyekről korábban csak álmodtál. Az Európában egyedülálló  virágkompozíciók mellett színvonalas szórakoztató programok, koncertek, táncelőadások, kiállítások és gyerekprogramok dobnak még egy nagyot a hangulaton.

 

Mozogj velünk és szórakozz a Debreceni Virágkarnevál programjain!
 

Csatlakozz hozzánk!