Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » 1. Halloween Futás » Ismertető1. Halloween Futás


Fény, mulatozás és mozgás? Halloween Futás!!!
 

Nem véletlen, hogy a kelta eredetű Halloween manapság az eredendően keresztény ünnepekhez ragaszkodó európai országokban is hódít: hajlunk arra, hogy a komor, sötét, félelmetes, ugyanakkor unalmas őszi napokat a kelta ősök hagyományait követve fénnyel, meleggel mulatozással űzzük el.

Ennek pedig elmaradhatatlan jelképe a démonűző erejűnek tartott töklámpás: a lámpa és a mécses a fény, a sötétség elleni harc szimbóluma. Az ünnep uralkodó színe a narancssárga és a fekete. A sárga az érett gabonát és a gyümölcsöket képviseli a fekete a mágia színe.

A mozgás szeretetén, az egészséges életmód népszerűsítésén túl a Halloween ünnep vidámságát, a vele járó játékos, jó hangulatát szeretnék rendezvényükön tovább vinni, egy pici ünnepet varázsolni a megszokott mindennapok közé. Rendezvényünkön ismét szerepet kap a különleges fények játéka, melyet nem érdemes kihagynod! Fusd le velünk az ősz derakán a Halloween távját!

  

A HALLOWEEN FUTÁS VERSENYKIÍRÁSÁT ITT TEKINTHETED MEG! 

Űzd el a sötétséget, készíts töklámpást!


Meghitt hangulatú, amikor eljön az ősz és az erkélyen pompázó egynyári virágok helyére fázósan kikerülnek sárga-lila krizantémok, ősziesre váltanak lakásunk díszei is; alma, dió, szőlő kerül a gyümölcsöstálba. Hidegen már csak a mustot isszuk, reggel-este forró teát, vagy meleg kávét kortyolunk. Ha szerencsések vagyunk, már azon gondolkozunk, hogy hová utazunk majd a két ünnep között - észrevétlenül elkezdődik a visszaszámlálás karácsonyig. A meghittséghez hozzátartoznak a meghitt fények, a gyertya, a mécses és a sárga fényű töklámpás is. A lámpa és a mécses évezredes szimbólum: a fény, a sötétség elleni harc jelképe.
 


 

Készíts Te is töklámpást, űzzük el együtt a szellemeket!

 


 


Az elkészített töklámpásokat a DKM irodájába várjuk (Debrecen, Huszár Gál u. 33.) október 26-án és 27-én reggel 8 és 16 óra között, vagy a rendezvény helyszínére is kihozhatod. Az elkészített töklámpásokat kiállítjuk a Halloween Futáson és funkciójukhoz híven mécsest gyújtunk bennük! A legszebb három töklámpás készítője ajándékban részesül, melyet az október 28-i rendezvényen adunk át.

Egy kis kedvcsináló videó, nézd meg!
 


 

Csodáljuk meg együtt a Halloween Futáson a töklámpások fényét!


 

 

Csatlakozz hozzánk!