Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » Bemutatkozás
BEMUTATKOZÁS

A Debreceni Kilométerek Sportegyesületet 2011-ben alapítottuk Debrecenben, elsősorban azzal a céllal, hogy a város és vonzáskörzetében a szabadidősportok iránt érdeklődőket összehozza, számukra saját szervezésű programjainkon keresztül színvonalas sportolási lehetőséget biztosítsunk. Bár egyesületünk nem régen alakult, de máris jó néhány kedves futóélmény, számtalan közösen vállalt és megoldott feladat van a hátunk mögött.

Ha szeretsz jó hangulatú, sportkedvelő társaságban atletizálni, futni, túrázni, kerékpározni és szereted a természetet, akkor köztünk a helyed. Ha hobbiból sportolsz már valamit, amatőr vagy profi szinten akár, vagy csak most játszadozol a gondolattal Téged is vár a Debreceni Kilométerek csapata, ahol nem számít sem a korod, sem a teljesítményed.

Egyesületünk befogadó természetű, alapító tagjai mellé örömmel fogadunk be pártoló tagokat, (lányokat, fiúkat, hölgyeket, urakat egyaránt), akik közösségünkben megtalálják helyüket és a nekik megfelelő sportot.

Az Egyesület célja, feladata:

Az ország lakosságának egészségi állapotát, közérzetét javítani a testedzésben gazdag, sportos, egészséges életmód népszerűsítésével, a sportolási feltételek, a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségeinek bővítésével, versenyek, sport és szabadidős rendezvények szerzésével. Egyesületünk különös figyelmet fordít a fogyatékkal élő emberek sportolási lehetőségeinek megteremtésére, számukra a fogyatékosságot igazoló dokumentum, igazolvány felmutatásával számos rendezvényünkre kedvezmény igényelhető, az adott esemény versenykiírása szerinti mértékben.

Az egyesület közhasznú tevékenységei az 1997. évi CLVI. törvény rendelkezései szerint:

Sport – a munkaviszonyban, és a polgári jogi jogviszony keretében megbízás alapján folytatott sporttevékenység kivételével
Egészségmegőrzés – betegségmegelőzés. Gyógyító-, egészségügyi rehabilitációs tevékenység
Nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés
Kulturális tevékenység
Természetvédelem, állatvédelem
Környezetvédelem
 

Szeretettel várunk minden mozogni vágyót egyesületünkben és rendezvényeinken!


Debreceni Kilométerek SE
2012.
Csatlakozz hozzánk!