Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » Bemutatkozás
BEMUTATKOZÁS

A Debreceni Kilométerek Sportegyesületet 2011-ben alapítottuk Debrecenben, elsősorban azzal a céllal, hogy a város és vonzáskörzetében a szabadidősportok iránt érdeklődőket összehozza, számukra saját szervezésű programjainkon keresztül színvonalas sportolási lehetőséget biztosítsunk. 

Ha szeretsz jó hangulatú, sportkedvelő társaságban atletizálni, futni, túrázni, kerékpározni és szereted a természetet, akkor köztünk a helyed. Ha hobbiból sportolsz már valamit, amatőr vagy profi szinten akár, vagy csak most játszadozol a gondolattal Téged is vár a Debreceni Kilométerek csapata, ahol nem számít sem a korod, sem a teljesítményed.

Egyesületünk befogadó természetű, alapító tagjai mellé örömmel fogadunk be pártoló tagokat, (lányokat, fiúkat, hölgyeket, urakat egyaránt), akik közösségünkben megtalálják helyüket és a nekik megfelelő sportot.

Az Egyesület célja, feladata:

Az ország lakosságának egészségi állapotát, közérzetét javítani a testedzésben gazdag, sportos, egészséges életmód népszerűsítésével, a sportolási feltételek, a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségeinek bővítésével, versenyek, sport és szabadidős rendezvények szerzésével. Egyesületünk különös figyelmet fordít a fogyatékkal élő emberek sportolási lehetőségeinek megteremtésére, számukra a fogyatékosságot igazoló dokumentum, igazolvány felmutatásával számos rendezvényünkre kedvezmény igényelhető, az adott esemény versenykiírása szerinti mértékben.

Az egyesület közhasznú tevékenységei az 1997. évi CLVI. törvény rendelkezései szerint:

Sport – a munkaviszonyban, és a polgári jogi jogviszony keretében megbízás alapján folytatott sporttevékenység kivételével
Egészségmegőrzés – betegségmegelőzés. Gyógyító-, egészségügyi rehabilitációs tevékenység
Nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés
Kulturális tevékenység
Természetvédelem, állatvédelem
Környezetvédelem
 

Szeretettel várunk minden mozogni vágyót egyesületünkben és rendezvényeinken!


Debreceni Kilométerek SE
2012.

Csatlakozz hozzánk!