Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » IV. Éjszakai Futás
2015. június 20.
» Versenykiírás
2015. június 20.

V E R S E N Y K I Í R Á S
 IV. Éjszakai Futás

 

Időpont: 
2015. június 20. 22.00 óra

Táv: 
 9 km

Rajt/cél: 
Debrecen, Egyetem tér

 
A verseny rendezője: 

Debreceni Kilométerek SportegyesületVersenyközpont
Egyetem téren felállított sátorban

Útvonal

Egyetem tér (rajt) - Dóczy József utcán jobbra - Móricz Zsigmond körúton jobbra - Pallagi úton jobbra -  Nagyerdei körúton balra - Hadházi úton jobbra - Nagyerdei körúton jobbra - Oláh Gábor utcán jobbra - Vigadó téren jobbra - Ady Endre úton jobbra - Nagyerdei körúton balra Pallagi úton jobbra - Móricz Zsigmond körúton balra - Dóczy József utcán balra - Egyetem tér (cél).
 
Az útvonal nem kerül lezárásra, de az a rendőrség által biztosítva lesz, kérünk minden futót, hogy fokozott óvatossággal közlekedjen a futás útvonalán! 
 
Kilométerjelzők
Minden egyes kilométert táblával jelölünk az útvonalon, melyen az adott kilométer számát láthatod. Ezzel is ellenőrizheted magad, hogy a felkészültségednek megfelelő iramban teljesítsd a távot.

Fontos!
Akinek van fejlámpája, biciklis villogó lámpája, vagy egyéb világító, villogó eszköze, amit rögzíteni tud az öltözékén, valamint láthatósági mellénye azt lehetőség szerint hozza magával!

Rajt
Debrecen, Egyetem tér - 2015. június 20. 22.00 óra

Nevezési díjak és határidők
2015. június 16-ig 1.500.-Ft
2015. június 20-án a helyszínen 2.000.-Ft


A nevezési díj magában foglalja
-   részvételt a versenyen
-   biztosított útvonalat 
-   rajtszámot
-   világító karkötőt
-   frissítést
-   befutóérmet
-   online fotógalériát
-   online emléklapot

Nevezés postán
2015. június 12-ig (postára adás dátuma) Címünk: Debreceni Kilométerek SE 4011 Debrecen, Pf. 19.

Nevezés online
2015. június 16-án éjfélig

Nevezés személyesen
- a DKM irodában munkanapokon 2015. június 16-ig 8:00-16:00-ig (4034 Debrecen, Huszár Gál 33.)
- a verseny helyszínén, a versenyközpontban 2015. június 20-án 20:00-21:45-ig

Fizetési lehetőség

Online bankkártyás fizetéssel 2015. június 16-án éjfélig.
 
Postai úton a Debreceni Kilométerek Sportegyesület levelezési címére küldéssel  (Debreceni Kilométerek SE 4011. Debrecen, Pf. 19.) 2015. június 12-ig. van lehetőség. (a versenyző neve, születési ideje, címe feltüntetésével.)

Átutalással befizetni a nevezési díjat a Debreceni Kilométerek Sportegyesület bankszámlájára (K&H Bank 10403428-50526590-72651003) 2015. június 16-án éjfélig.

Személyesen a DKM irodában (Debrecen., Huszár Gál u. 33.) 2015. június 16-án 16.00 óráig. 
 
Rajtszám átvétel, helyszíni nevezés:
- a verseny helyszínén, az Egyetem téren 2015. június 20-án 20:00-21:45-ig


Díjazás
nemenként 1-3. helyezett

Frissítés
- az Állatkertnél (víz)
- a célban (szőlőcukor, nápolyi,keksz, víz)

Információ
•   DKM SE 4034 Debrecen, Huszár Gál u. 33.
•   Telefon: 30 /9358569, 30 /2192691
•    info@debrecenikilometerek.hu

Versenyszabályok
– A nevezéssel minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat és a verseny-szabályokat. Ezzel elismerik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egész-ségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért  kártérítésre nem kötelezhetők.
– Csomagmegőrzés lesz, de értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!
– A rajtszámot kérjük elöl viselni, jól látható helyen. A rajtszámot összehajtani nem szabad, a rögzítéshez biztosítótűt adunk.
– Kizárásra kerül az a versenyző, aki a rajtszámát összehajtja, letakarja, nem a mellére tűzve viseli a verseny ideje alatt, továbbá aki nem teljesíti a verseny - szervezők által kijelölt - teljes távját vagy a nevezési lapot pontatlanul, nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki.
– A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből  kizárásra kerülnek.
– A versenyen kísérő autó, kerékpár, görkorcsolya használata kizárólag a szervezők részére megengedett.
– A versenyen kutyával futni tilos!
– A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.
– A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.
– A verseny rendezői fenntartják az útvonal, program és időpont változtatás jogát.
– A futóverseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
– A  verseny az időjárási körülményektől függetlenül megrendezésre kerül.
– A nevezési díjat visszakövetelni nem lehet.
– A versenyt lemondani 2015. június 6-ig lehet! Lemondás esetén a nevezési díjnak már csak 50%-át tudjuk visszautalni.
– 2015. június 6-tól már nincs lehetőség a  verseny lemondására!
– A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.
– A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
– A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.
 
 
A VERSENYEN ÉS A RENDEZVÉNY TELJES TERÜLETÉN TILOS:

Tüzet rakni tilos!   Dohányozni tilos!   Szúró eszközt behozni tilos!   Vágó eszközt behozni tilos!   Fegyvert, valamint a közbiztonságra veszélyes egyéb eszközt behozni tilos!
 

Csatlakozz hozzánk!