Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » 1. Újévi futás » Versenykiírás

 

1. ÚJÉVI  FUTÁS 

VERSENYKIÍRÁS

 

Időpont: 2012. január 01., 12 óra

Rajt/Cél: Debrecen, Kossuth tér

Gyülekező: Szabó Magda Kávézó előtt

Táv: 5,5 km
 

A rendezvény szervezője: Debreceni Kilométerek Sportegyesület
 

                       ________________________________________________

 

ÚJÉVI FOGADALOM HELYETT ÚJÉVI FUTÁS!

 

A babona szerint az újévi cselekedeteknek hatásuk van az egész évre. Nem ajánlott többek között sokat enni, dolgozni vagy vitatkozni.
Ezért ne vitatkozz, húzz futócipőt és újévi ebéd helyett gyere, fuss velünk egy kört Debrecen belvárosában, hogy jól kezdődjön az újév!

A futáson minden résztvevő emlékérmet kap!

Egy másik szerencsehozó népszokás szerint a malac előtúrja a szerencsét, ezért a szurkolók táborát erősíti majd egy élő szerencse malac, melyet az újévi sorsolás fődíjaként lehet, hogy Te viszel majd haza!

                  ________________________________________________

 

Nevezés:
Nevezni online lehet. Nevezési határidő 2011. december 31. éjfél, ezt követően nevezni a helyszínen lehet.

Nevezési díj: 1.000.-Ft/fő

A nevezési díj tartalmazza:
-    részvételt a versenyen,
-    frissítést (tea, csokoládé)
-    biztosított útvonalat,
-    a távot teljesítő valamennyi futó részére emlékérmet,
-    a versenyhez kapcsolódó sorsoláson való részvételt, fotógalériát.


Fizetési lehetőség:
A nevezési díjak befizetésére utalással a Debreceni Kilométerek Sportegyesület bankszámlájára (K&H Bank 10403428-50526590-72651003), (IBAN HU42 1040 3428 5052 6590 7265 1003), vagy postai úton a Debreceni Kilométerek Sportegyesület levelezési címére küldéssel  (4034 Debrecen, Huszár Gál u. 33.) van lehetőség. A nevezési díjat 2011. december 28-ig lehet befizetni  - átutalással vagy postai úton -, a versenyző neve, születési ideje, címe feltüntetésével. 2011. december 28. után már csak a helyszínen történő befizetést tudjuk elfogadni.
A nevezés csak a nevezési lap és befizetés beérkezése, illetve a befizetést igazoló szelvény együttes leadása esetén érvényes!

Korhatár: a rendezvényen korhatár nincs

Díjazás:

A futás jellegét tekintve nem verseny, hanem egy közös örömfutás, ezért nem számít az időeredmény. Minden résztvevő emlékérmet kap!

Minden futó sorsoláson vesz részt, ahol a fődíj egy élő szerencsemalac.
 

Jelentkezés:

A verseny rajtjánál, 11 óra 30 perctől 12 óráig lehet.

Rajt: Debrecen, Kossuth tér

Cél: Debrecen, Kossuth tér

Térkép megtekintése
 

Versenyszabályok:

 • A nevezéssel minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat és a versenyszabályokat. Ezzel elismerik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért  kártérítésre nem kötelezhetők.

 • Csomag- és értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!

 • A rajtszámot kérjük elöl viselni, jól látható helyen. A rajtszámot összehajtani nem szabad, a rögzítéshez biztosítótűt adunk.

 • A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből  kizárásra kerülnek.

 • A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.

 • A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

 • A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.

 • A verseny rendezői fenntartják az útvonal, program és időpont változtatás jogát.

 • A futóverseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

 • A  verseny az időjárási körülményektől függetlenül megrendezésre kerül.

 • A nevezési díjat visszakövetelni nem lehet.

 • A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.

 • A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.

 • A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Csatlakozz hozzánk!