Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » 3. Aquaticum Mikulás Futás
2013. december 5.
» Versenykiírás – 3. Aquaticum
VERSENYKIÍRÁS


3. Aquaticum Mikulás Futás

2013. december 05.17.30

Rajt/cél
Debreceni Vidámpark bejárata

Táv
1,5 km


A verseny rendezője
Debreceni Kilométerek Sportegyesület


A verseny főtámogatója
Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont


A távot teljesítők december 05-én este 18 órától zárásig (20.30-ig.) térítésmentesen használhatják az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőjét! 
A kedvezményes fürdőbelépő a Debreceni Kilométerek Sportegyesület  ajándéka.

 

 
Nevezési díj:
A rendezvényre a nevezési díj  1 vagy 2 darab jó állapotban lévő könyv (meséskönyv, vagy valamilyen ismeretterjesztőkönyv 3-18 éves korig).
Az összegyűjtött könyveket  a Debreceni Kilométerek Sportegyesület fogja átadni a rászoruló gyerekeknek a Mikulás nevében.


Nevezés
Egyénileg:
Versenyünkre online nevezni csak regisztrációt követően tudsz. Ha már regisztráltál, akkor  a felhasználói névvel és jelszóval be kelll lépned.

Csapatban:
- Csak a csapatot létrehozónak kell beregisztrálni és belépni a rendszerbe, és a nevezésnél az új csapat létrehozását kell kiválasztani. Ha továbbiakban csapattagokat is szeretnél nevezni, előtte lépj ki a rendszerből!
- Csapattagok benevezése: Nem kell regisztrálni, sem belépni!! Rá kell lépni a  nevezésre, és a regisztrált csapatba jelentkezést kell kiválasztani. Be kell írni a nevet, születési dátumot és kiválasztani a legördülő listából a megfelelő csapatot.
- Iskolák, óvodák e-mailben is elküldhetik a nevezők listáját egy excel táblázatban.

Nevezés online
2013. december 1-én éjfélig.

Nevezés személyesen
A DKM irodában munkanapokon 8.00-16.30-ig (4034 Debrecen, Huszár Gál 33.) 2013. december 1-ig.

Nevezés a verseny helyszínén:
A verseny helyszínén 2013. december 05-én 16.00-17.30-ig lehet.

Nevezni korlátozott létszámban lehet!

Rajtszám átvétel – DKM SE irodájában  (4034 Debrecen, Huszár Gál 33)
 • 2013. december 3-án  8-tól 16.30-ig
 • 2013. december 4-én  8-tól 16.30-ig
 • 2013. december 5-én  8-tól 12.00-ig
 • A verseny helyszínén 2013. december 5-én 15.30-17.30 -ig.
Korhatár
A versenyen korhatár nincs.

Díjazás
Az első három leggyorsabb futó nemenként oklevelet és ajándékot kap.

A rendezvényen készült fotók alapján a honlapon szavazhatsz a jelmezes futókra!
A legtöbb szavazatot kapott, 3 jelmezes futó oklevelet és ajándékot kap. A jelmezes megmérettetés feltétele, hogy a helyszínen jelezd a rajtszám átvételekor, hogy szeretnél részt venni a versenyben !

Rajt
Debrecen, Ady Endre út (Debreceni Vidámpark bejárata)

Eredményhirdetés
kb. 17 óra 50 perc
Versenyszabályok
 • A nevezéssel minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat és a versenyszabályokat. Ezzel elismerik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért  kártérítésre nem kötelezhetők.
 • Csomag- és értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!
 • A rajtszámot kérjük elöl viselni, jól látható helyen. A rajtszámot összehajtani nem szabad, a rögzítéshez biztosítótűt adunk.
 • A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből  kizárásra kerülnek.
 • A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.
 • A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.
 • A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.
 • A verseny rendezői fenntartják az útvonal, program és időpont változtatás jogát.
 • A futóverseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik.
 • A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
 • A  verseny az időjárási körülményektől függetlenül megrendezésre kerül.
 • A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.
 • A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
 • A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Csatlakozz hozzánk!