Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » 2. Újévi futás » versenykiírás
2. ÚJÉVI FUTÁS VERSENYKIÍRÁSA

 

Időpont: 2013. január 01. 12 óra

Rajt/cél: Debreceni Állatkert bejárata

Táv: 6 km
Versenyközpont
A Debreceni Állatkert bejárata előtt  felállított sátorban

Útvonal
A térképet a rendezvény előtt 15 nappal a honlapunkon tekintheted meg. Az útvonal nem kerül lezárásra, de az a rendőrség által biztosítva lesz. Kérünk minden futót, hogy fokozott óvatossággal közlekedjen a futás útvonalán!.

Kilométerjelzők
Minden egyes kilométert táblával jelölünk az útvonalon, melyen az adott kilométer számát láthatod. Ezzel is ellenőrizheted magad, hogy a felkészültségednek megfelelő iramban teljesítsd a távot.

Nevezési díjak és hat
áridők
2012. december 27-ig. 1.500.-Ft

2013. január 01-én, a helyszínen 2.000.-Ft

A nevezési díj magában foglalja:
- részvételt a versenyen
- biztosított útvonalat
- frissítést
- rajtszámot
- befutóérmet
- online fotógalériát
- online emléklapot

Nevezés postán
2012. december 26-ig (postára adás dátuma) Címünk: Debreceni Kilométerek SE 4011 Debrecen, Pf. 19.

Nevezés online
2012. december 27-én éjfélig


Fontos!
Versenyünkre online nevezni csak regisztrációt követően tudsz!

Nevezés személyesen
A DKM irodában munkanapokon 8:00-16:00-ig (4034 Debrecen, Huszár Gál 33.) 2012. december 27-ig. (Sajnos már nem dolgozunk, csak Online tudsz nevezni.)
A verseny helyszínén, a versenyközpontban 2013. január 01-én  11.00-tól 11.45-ig


Fizetési lehetőségek
Átutalással befizetni a nevezési díjat a Debreceni Kilométerek Sportegyesület bankszámlájára (K&H Bank 10403428-50526590-72651003) december 27-én éjfélig.
Postai úton a Debreceni Kilométerek Sportegyesület levelezési címére küldéssel  (
Debreceni Kilométerek SE 4011. Debrecen, Pf. 19.) december 26-ig. van lehetőség. (a versenyző neve, születési ideje, címe feltüntetésével.)
Személyesen a DKM irodában (Debrecen., Huszár Gál u. 33.) december 27-én 16.00 óráig. (Sajnos már nem dolgozunk, fizetni a helyszínen tudsz!)
A nevezés csak a nevezési lap és befizetés beérkezése, illetve a befizetést igazoló szelvény együttes leadása esetén érvényes!

Rajtszám átvétel
A verseny helyszínén, a versenyközpontban 2013. január 01-én
11.00-11.45-ig.

Díjazás
nemenként 1-3. helyezett

Frissítés
a célban (szőlőcukor, édesség, tea)


Információ:
 DKM SE 4034 Debrecen, Huszár Gál u. 33.
Telefon: 06 30 935 8569
www.debrecenikilometerek.hu
info@debrecenikilometerek.hu

Versenyszabályok:

 • A futáson láthatósági mellényben ajánlott részt venni!
 • A nevezéssel minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat és a versenyszabályokat. Ezzel elismerik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért  kártérítésre nem kötelezhetők.
 • Csomagmegőrzés lesz, de értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!
 • A rajtszámot kérjük, elöl viselni, jól látható helyen. A rajtszámot összehajtani nem szabad, a rögzítéshez biztosítótűt adunk.
 • Kizárásra kerül az a versenyző, aki a rajtszámát összehajtja, letakarja, nem a mellére tűzve viseli a verseny ideje alatt, továbbá aki nem teljesíti a verseny - szervezők által kijelölt - teljes távját vagy a nevezési lapot pontatlanul, nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki.
 • A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből  kizárásra kerülnek.
 •  A versenyen kísérő autó, kerékpár, görkorcsolya használata kizárólag a szervezők részére megengedett.
 • A versenyen kutyával futni tilos!
 • A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.
 • A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják. 
 • A verseny rendezői fenntartják az útvonal, program és időpont változtatás jogát.
 • A versenyt lemondani december 25-ig lehet! Ha a nevezési díj már befizetésre került, akkor a díj 50%-a  vihető tovább a következő versenyünkre.
 • Az óvás díja 5.000.-Ft, melyet a verseny napján a szintidő lejártát követő 1 órán belül lehet benyújtani személyesen, a szervezők részére.
 • A futóverseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
 • A  verseny az időjárási körülményektől függetlenül megrendezésre kerül.
 • A nevezési díjat visszakövetelni nem lehet.
 • A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.
 • A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
 • A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.A VERSENYEN ÉS A RENDEZVÉNY TELJES TERÜLETÉN TILOS:

http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_fire80.jpg    http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_smoking80.jpg    http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_k80.jpg    http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_s80jpg.jpg    http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_w80.jpg

 


Csatlakozz hozzánk!