Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » IV. Aquaticum Mikulás Futás
2014. december 5.
» Versenkiírás
IV. Aquaticum Mikulás Futás
VERSENYKIÍRÁS


IV. Aquaticum Mikulás Futás

2014. december 05.17.30

Rajt/cél
Debreceni Vidámpark bejárata

Táv
1,5 km


A verseny rendezője
Debreceni Kilométerek Sportegyesület


A verseny főtámogatója
Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont


A távot teljesítők a rajtszámmal december 05-én este a futás után, 18 órától zárásig (20.30-ig.) térítésmentesen használhatják az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőjét!Nevezési díj:
1 kg gyümölcs vagy zöldség a Debreceni Állatkert lakóinak.
Például alma, banán, narancs, dió, mogyoró, káposzta, sárgarépa, karalábé, cékla, tök...  stb.
Az összegyűjtött zöldséget és gyümölcsöt a Debreceni Kilométerek Sportegyesület a Nagyerdei Kultúrparknak  fogja átadni .
 
Nevezés
Egyénileg:
Versenyünkre online nevezni csak regisztrációt követően tudsz. Ha már regisztráltál, akkor  a felhasználói névvel és jelszóval be kelll lépned.

Csapatban:
- Csak a csapatot létrehozónak kell beregisztrálni és belépni a rendszerbe, és a nevezésnél az új csapat létrehozását kell kiválasztani. Ha továbbiakban csapattagokat is szeretnél nevezni, előtte lépj ki a rendszerből!
- Csapattagok benevezése: Nem kell regisztrálni, sem belépni!! Rá kell lépni a  nevezésre, és a regisztrált csapatba jelentkezést kell kiválasztani. Be kell írni a nevet, születési dátumot és kiválasztani a legördülő listából a megfelelő csapatot.
- Iskolák, óvodák e-mailben is elküldhetik a nevezők listáját egy excel táblázatban.

Nevezés online
2014. december 2-án éjfélig.

Nevezés személyesen
A Debreceni Kilométerek Sportegyesület irodájában, munkanapokon 8.00-16.30-ig (4034 Debrecen, Huszár Gál 33.) 2014. december 2-ig.

Nevezés a verseny helyszínén:
A verseny helyszínén 2014. december 05-én 16.00-17.30-ig lehet.

Rajtszám átvétel – DKM SE irodájában  (4034 Debrecen, Huszár Gál 33)
  • 2014. december 4-én  8-tól 16.30-ig
  • A verseny helyszínén 2014. december 5-én 16.00-17.30 -ig.
A távot teljesítők a rajtszámmal december 05-én este a futás után, 18 órától zárásig (20.30-ig.) térítésmentesen használhatják az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőjét!

Korhatár

A versenyen korhatár nincs.

Díjazás
Az első három leggyorsabb futó nemenként serleget, oklevelet és a mikuláscsomagot kap.
 
Rajt
Debrecen, Ady Endre út (Debreceni Vidámpark bejárata)

Eredményhirdetés
kb. 17 óra 50 perc

Versenyszabályok
- A nevezéssel minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat és a versenyszabályokat. Ezzel elismerik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért  kártérítésre nem kötelezhetők.
- Csomagmegőrző lesz, de értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!
- A rajtszámot kérjük elöl viselni, jól látható helyen. A rajtszámot összehajtani nem szabad, a rögzítéshez biztosítótűt adunk.
- A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből  kizárásra kerülnek.
- A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.
- A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.
- A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.
- A verseny rendezői fenntartják az útvonal, program és időpont változtatás jogát.
A futóverseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik.
- A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
- A  verseny az időjárási körülményektől függetlenül megrendezésre kerül.
- A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.
- A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
- A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.
 
A VERSENYEN ÉS A RENDEZVÉNY TELJES TERÜLETÉN TILOS:

 
 Tüzet rakni tilos!   Dohányozni tilos!   Szúró eszközt behozni tilos!   Vágó eszközt behozni tilos!   Fegyvert, valamint a közbiztonságra veszélyes egyéb eszközt behozni tilos!

NEVEZÉS
 
Csatlakozz hozzánk!