Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK

II. DECATHLON Kerékpártúra
 

Kedves Kerékpárosok !
A 2016 július 16.án megrendezése kerülő túra az időjárás jelenlegi és várható helyzete miatt elmarad. Új időpont 2016 július 30. 11 óra .
DKM csapata

Start időpontja: 2016. július 30. 11.00 óra

Visszaérkezés időpontja: 2016. július 30. 15:00 óra


Táv: 50 km


Szervezők:

Decathlon Debrecen

Debreceni Kilométerek Sportegyesület 

Nevezési díj: 1500.-Ft
A teljes összeg levásárolható a Decathlon Áruházban a túra végén.


Útvonal:
Decathlon Áruház (Balmazújvárosi út) - Látóképi csárda - Tófürdő - Balmazújváros (Debreceni út - valamelyik iskola területén egy fogadó állomás (frissítő - müzliszelet + víz) - Visszaút ezen az útvonalon.

A Látóképi Csárdánál lesz egy pihenőpont, a Tófürdőnél pedig mindenkinek  egy frissítő fagyival kedveskedünk.

Túravezetők:
Ludman Viktor és Hegedűs Zsolt

Nevezés: 
Előnevezés online www.debrecenikilometerek.hu oldalon.
Előnevezési határidő 2016. július 12-én éjfélig! Utána már csak a helyszínen tudsz nevezni, a Decathlon Áruház parkolójában a kerékpártúra napján 2016. július 16-án 10.00 - 11.00-ig.
 
Versenyünkre Online nevezni csak a regisztrációt követően tudsz! Ha már korábban regisztráltál, a felhasználói névvel és jelszóval be kell lépned és úgy tudsz nevezni.
 
 – Személyesen  DKM SE irodában (4034 Debrecen, Huszár Gál u. 33) 2016. július 12-ig. 8.00 -16.30-ig.
 
–  A verseny helyszínén a versenyközpontban a Decathlon Áruház parkolójában 2016. július 16-án 10.00-től - 11.00-ig.
 
A nevezési díj befizetéséről a versenyzők minden esetben számlát kapnak, amennyiben a számlázási név és cím eltérő, úgy  kérjük szíveskedjetek a nevezési lapon a számlázási adatokat előre feltüntetni.
 
Fizetési lehetőségek:
– Átutalással a Debreceni Kilométerek Sportegyesület bankszámlájára (K&H Bank 10403428-50526590-72651003) 2016. július 12-ig.
– Online bankkártyás fizetéssel 2016. július 12-ig.
– Személyesen DKM SE irodában (4034 Debrecen, Huszár Gál u. 33)  2016. július 12-ig. 8.00-16.30-ig.
–  A verseny helyszínén a versenyközpontban a Decathlon Áruház parkolójában 2016. július 16-án 10.00-tól - 11.00-ig.
 


A helyszíni nevezési díj 2000.-Ft, amelyből 1500.-Ft levásárolható!

A nevezési díj tartalmazza:
-    részvételt a túrán
-    frissítést
-    online fotógalériát
-    emlékérmet
-    online emléklap küldési lehetőség (az előre nevezők részére)

Korhatár:
A kerékpártúrára  csak 12 éven felüliek jelentkezhetnek!
 
 Programok: 

- Kerékpáros akadálypálya
- Ingyenes szaktanácsadás és szervíz
- Rolleres akadálypálya és próbanap
- TOMBOLA - nyeremények sorsolása a rajtszám alapján a túra végén


Nyeremények:
- kerékpár
- sátor
- Roller
- óra
- ajándékkártya
 

KERÉKPÁRTÚRA SZABÁLYZATA:
• A fejvédő használata becsatolva kötelező!!!  Hiánya kizárást von maga után!
• A nevezéssel minden induló elfogadja a kiírásban foglaltakat és a szabályokat. Ezzel elismerik, hogy mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a túrán való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a túra rendezői bármelyik résztvevő egészségkárosodásáért, kártérítésre nem kötelezhetők.

• Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!
• A kerékpártúra rendezői fenntartják a jogot, hogy a kerékpártúráról és a túrán résztvevőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

• A kerékpártúra az időjárási körülményektől függetlenül megrendezésre kerül.
• A kerékpártúra lemondása esetén, ha a nevezési díj már befizetésre került, akkor a nevezési díjat már nem tudjuk visszautalni, sem másik versenyre átvinni!
• A kerékpártúrára való érkezés és az onnan való távozás közben, valamint a kerékpártúra ideje alatt bekövetkezett károkért, balesetekért a rendezőség felelősséget nem vállal. A kerékpártúrán mindenki a saját felelősségére indul! Kártérítés semmilyen jogcímen nem követelhető.
• A túrát a kijelölt túravezetők vezetik, a túrázókat pedig kísérő autó zárja, amely probléma esetén segítséget nyújthat.
• A túra létszámától függően, a biztonságos közlekedés érdekében, a túravezetők szabályainak betartása kötelező (követési távolság, sebesség).
• A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a résztvevő elfogadja a kerékpártúra szabályzat feltételeit.
• A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
• A kerékpártúrára történő nevezés során a  jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a kerékpártúrával kapcsolatos hírlevelet küldjön.
 
 
A KERÉKPÁRTÚRÁN ÉS A RENDEZVÉNY TELJES TERÜLETÉN TILOS:
 
 
http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_fire80.jpg    http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_smoking80.jpg    http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_k80.jpg    http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_s80jpg.jpg    http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_w80.jpg
Csatlakozz hozzánk!