Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK

I. DECATHLON Kerékpártúra


Start időpontja: 2015. július 18. 11.00 óra

Visszaérkezés időpontja: 2015. július 18. 15:00


Táv: 50 km


Szervezők:

Decathlon Debrecen

Debreceni Kilométerek Sportegyesület 

Nevezési díj: 1500.-Ft
A teljes összeg levásárolható a Decathlon Áruházban a túra végén.


Útvonal:
Decathlon Áruház (Balmazújvárosi út) - Látóképi csárda - Tófürdő - Balmazújváros (Debreceni út - valamelyik iskola területén egy fogadó állomás (frissítő - műzliszelet + üdítő) - Visszaút ezen az útvonalon.

Nevezés:
Előnevezés online www.debrecenikilometerek.hu oldalon.
Előnevezési határidő 2015. július 14-én éjfélig! Utána már csak a helyszínen tudsz nevezni, a Decathlon Áruház parkolójábaN a kerékpártúra napján 2015. július 18-án 9.00 - 10.30-ig.
 
Versenyünkre Online nevezni csak a regisztrációt követően tudsz! Ha már korábban regisztráltál, a felhasználói névvel és jelszóval be kell lépned és úgy tudsz nevezni.
 
 – Személyesen  DKM SE irodában (4034 Debrecen, Huszár Gál u. 33) 2015. július 14-ig. 8.00 -16.30-ig.
 
–  A verseny helyszínén a versenyközpontban a Decathlon Áruház parkolójában
  – 2015. július 18-án 9.00-tól - 10.30-ig.
 
A nevezési díj befizetéséről a versenyzők minden esetben számlát kapnak, amennyiben a számlázási név és cím eltérő, úgy  kérjük szíveskedjetek a nevezési lapon a számlázási adatokat előre feltüntetni.
 
Fizetési lehetőségek:
– Átutalással a Debreceni Kilométerek Sportegyesület bankszámlájára (K&H Bank 10403428-50526590-72651003) 2015. július 14-ig.
– Online bankkártyás fizetéssel 2015. július 14-ig.
– Személyesen DKM SE irodában (4034 Debrecen, Huszár Gál u. 33)  2015. július 14-ig. 8.00-16.30-ig.
– A verseny helyszínén a versenyközpontban 2015. július 18-án 9.00-tól - 10.30-ig.

A helyszíni nevezési díj 2000.-Ft, amelyből 1500.-Ft levásárolható!

A nevezési díj tartalmazza:
-    részvételt a túrán
-    frissítést
-    online fotógalériát
-    emlékérmet
-    online emléklap küldési lehetőség (az előre nevezők részére)

Korhatár:
A kerékpártúrára  csak 12 éven felüliek jelentkezhetnek!
 
 Programok:
- Ingyenes kerékpár expo + beállítás/tanácsadás
- Magyar Kerékpáros Klub
- Kerékpáros akadálypálya
- Táncosok a célba érkezéskor
- TOMBOLA - nyeremények sorsolása a rajtszám alapján a túra végén

Nyeremények:
- kerékpár
- sátor
- Roller
- óra
- ajándékkártya
 

KERÉKPÁRTÚRA SZABÁLYZATA:

• A fejvédő használata becsatolva kötelező!!!  Hiánya kizárást von maga után!
• A nevezéssel minden induló elfogadja a kiírásban foglaltakat és a szabályokat. Ezzel elismerik, hogy mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a túrán való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a túra rendezői bármelyik résztvevő egészségkárosodásáért, kártérítésre nem kötelezhetők.
• Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!
• A kerékpártúra rendezői fenntartják a jogot, hogy a kerékpártúráról és a túrán résztvevőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
• A kerékpártúra az időjárási körülményektől függetlenül megrendezésre kerül.
• A kerékpártúra lemondása esetén, ha a nevezési díj már befizetésre került, akkor a nevezési díjat már nem tudjuk visszautalni, sem másik versenyre átvinni!
• A kerékpártúrára való érkezés és az onnan való távozás közben, valamint a kerékpártúra ideje alatt bekövetkezett károkért, balesetekért a rendezőség felelősséget nem vállal. A kerékpártúrán mindenki a saját felelősségére indul! Kártérítés semmilyen jogcímen nem követelhető.
• A túrát a kijelölt túravezetők vezetik, a túrázókat pedig kísérő autó zárja, amely probléma esetén segítséget nyújthat.
• A túra létszámától függően, a biztonságos közlekedés érdekében, a túravezetők szabályainak betartása kötelező (követési távolság, sebesség).
• A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a résztvevő elfogadja a kerékpártúra szabályzat feltételeit.
• A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
• A kerékpártúrára történő nevezés során a  jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a kerékpártúrával kapcsolatos hírlevelet küldjön.
 
A KERÉKPÁRTÚRÁN ÉS A RENDEZVÉNY TELJES TERÜLETÉN TILOS:
 
 
http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_fire80.jpg    http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_smoking80.jpg    http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_k80.jpg    http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_s80jpg.jpg    http://www.debrecenikilometerek.hu/uploads/admin/no_w80.jpg


 

NEVEZÉS


 

Csatlakozz hozzánk!