Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
IV.  ROTARY  FUTÓFESZTIVÁL

2014. március 30.

Rajt:
11.00 óra - 1/4 maraton
         11.05 óra - 1/2 maraton (egyéni, váltó)
         11.10 óra - maraton (egyéni, váltó)

Helyszín
 Debrecen, Gyulai István Atlétikai Stadion

Rendezők
Rotary Club Debrecen
Debreceni Kilométerek Sportegyesület
Tóth Könyvkereskedés és Kiadó Kft.

Fővédnök
Monspart Sarolta tájfutó világbajnok
Sólyom Bódog a Rotary Magyarország országos kormányzója

 2014. március 30-án negyedik alkalommal kerül megrendezésre Debrecenben a Rotary Futófesztivál.
Az előző évekhez hasonlóan a hosszútávot kedvelő amatőr és profi futók 5 versenyszámban indulhatnak, úgy mint a 42,195 km-es maratonon egyéniben és 5 fős váltóban,  a félmaraton 21,097 km-es távján egyéniben vagy 2 fős váltóban és a negyedmaraton 10,548 km-én egyéniben.

Az 5 fős maraton váltóra cégek, egyesületek, baráti társaságok csapatait várjuk, ahol a csapattagok közösen, egymást ösztönözve, segítve küzdenek majd meg a maratoni távval.
Hagyományosan ismét lesz rövidtávú Jótékonysági futás is. Amelynek a távja 1993 méter. 1993 egy fontos évszám a debreceni Rotarysták életében, mivel ebben az évben alakult  újra a Debrecen Rotary Club.

Hiszünk abban, hogy rendezvényeink hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre több ember ébred rá a mozgás fontosságára, az egészségmegőrzésben betöltött szerepére és kezd el rendszeresen sportolni.
A friss levegő energiával tölt fel, és minél gyakrabban sportolsz, annál jobb lesz az erőnléted és a hangulatod. Fitt leszel és érezni fogod, hogy saját erődből értél el valamit, tettél önmagadért.  Mindegy, hogy tél, tavasz, nyár vagy ősz van, megfelelő öltözetben a futás minden évszakban felfrissít, és jó kedvre hangol.
 
Csatlakozz hozzánk!