Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » Rendezvényszervezés
Rendezvényszervezés  -  Kiállítás kivitelezés

Minden ember, és minden cég életében vannak olyan jelentős, különleges pillanatok, amelyeket egy sikeres és jó hangulatú rendezvény keretében szeretne emlékezetessé tenni - ilyenkor a legjobb egy rendezvényszervező cégre bízni a dolgot.

A rendezvényszervező cég rendelkezik a megfelelő kapcsolatokkal és gyakorlattal, hogy az adott esemény a lehető leggördülékenyebben és a legjobb hangulatban álljon össze az adott határidőre, és minden pontosan olyan legyen, amilyennek a megrendelő megálmodta...

A DKM csapata ehhez nyújt szakszerű segítséget a rendezvényszervezéstől a kivitelezésig, a megfelelő kiegészítők megtalálásától  a kreatív ötletek megvalósításáig.

 

Szolgáltatásaink:

Kiállítás - szervezés és kivitelezés

Vállaljuk bel- és kültéri installációk /standok/ tervezését és kivitelezését az egységstandoktól az egyedi standokig.
Elképzeléséről CorelDraw ill. 3D ExCad programok segítségével látványtervet készítünk, amely alapján a kivitelezést magasan képzett csapatunk megvalósítja. A kiállítások kivitelezése során a standokat OCTANORM, SYMA, és MAXIMA elemekből, illetve fából, fémből, egyéb anyagokból készítjük. A kivitelezést bármilyen egyedi igény szerint elkészítjük. Kapacitásunk kb. 3000m2 (OCTANORM elemekből).
 Sátorbérlés

Rendezvény, party és raktári sátrak bérbeadása, kölcsönzése. A bérelhető sátor fajták bármelyike kiváló helyszínt biztosít a kiállítások, konferenciák, esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására.

Party sátraink 5 x 10 m, 5 x 8 m és 4 x 6 m kivitelben állnak rendelkezésre.
Rendezvénysátraink méretei 20 x 50 és 15 x 40 méter.

Sátor kiegészítők széles skálája opcionálisan igényelhető, legyen szó akár szőnyegezésről, klimatizálásról, színpadról, bútorzatról, díszítő dekorációról. Aljzatrendszerek, padozat és dobogózás gyári kivitelben, sátorbérléshez vagy egyedi igényeknek megfelelően.
 


 


Faházbérlés

Tevékenységeink közt szerepel praktikus, esztétikus gyorsan összeépíthető faházak bérbeadása rövid illetve hosszú távra. Ezt a szolgáltatásunkat vendéglátással és kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknak fejlesztettük ki. Bérelhető faházainkat ajánljuk, pl.: pálinka-, bor- és sörfesztiválokra, magán- és céges rendezvényekre, városi- és falunapokra, vásárokra, kirakodással egybekötött bemutatókra, fesztiválokra, ünnepekre és számos olyan rendezvényre ahol elengedhetetlen az elegáns és esztétikus megjelenés. A kiváló minőségű fenyőfából készült faházak tökéletesen beleillenek bármilyen környezetbe.

A kölcsönözhető faházak alapterülete hat négyzetméter, 3 m * 2 m.

 
Bútor kölcsönzés és kiegészítők bérlése

Bútor kölcsönzés kiállításokhoz, konferenciákhoz, rendezvényekhez. Flipchart, pulpitus és desing szék. Bútorkölcsönzéssel jelentős költségmegtakarítás érhető el. A kölcsönözhető bútorok között  különféle típusban találhatóak: szék, asztal, hűtőszekrény, spotlámpa, reflektor, információs pult, szekrény, polc, harmónika ajtó, vitrin, fotel, prospektustartó állvány, tuja, fogas, moinitor, plazma tv, dvd lejátszó stb.
 
Sportrendezvények szervezése, eszközbérlés

Vállaljuk sportrendezvények szervezését, azon belül az arculati elemek, marketing és egyéb anyagok tervezését (szórólap, plakát, molinó, névjegykártya, roll up, rajtszám stb.), rendezvényhelyszín keresést, a rendezvény valamint kísérő programjainak összeállítását, helyszíni lebonyolítást, időmérés biztosítását, versenyérem grafikai tervezését és elkészítését, póló grafika tervezése és póló nyomtatás, a rendezvényhez szükséges eszközök kölcsönzését, úgy mint rajtkapu, sörpad, eredménykijelző óra, dobogó, forgalomtechnikai táblák, kilométertáblák stb.
 
Honlapkészítés

Rendezvényéhez kapcsolódan vagy cége számára készítsen honlapot! Vállaljuk honlapjának megtervezését, kivitelezését.
 


 

 


Kérje árajánlatunkat az info@debrecenikilometerek.hu e-mail címen!

 


Csatlakozz hozzánk!