Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » Önkéntesség
Mi az önkéntesség?

Az önkéntesség…

.…olyan tevékenység, melyet egyénileg vagy csoportosan, rendszeresen vagy alkalmanként, belföldön vagy külföldön a közös jó érdekében személyes akaratból végeznek anyagi ellenszolgáltatás nélkül. Az önkéntes tevékenység közvetlen anyagi haszonnal nem jár annak végzője számára, azonban az önkéntes munkálkodása hozzáadott értékként jelenik meg a fogadó szervezet életében. Előnye, hogy elősegíti a társadalmi beilleszkedést, hozzájárul a szegénység, a kirekesztődés csökkentéséhez és a teljes foglalkoztatottsághoz. Az önkéntesség segít környezetünk és közösségünk jobbá tételében.


Az önkéntesség sokszínű tevékenység, mely pozitív hatással van a pályakezdők munkahelyi gyakorlatára, munkahelyi közösségbe történő beilleszkedésére, a munkanélküliek passzivitásának csökkentésére, a nők munkaerőpiacra való vissza- és bekerülésének elősegítésére, a nyugdíjasok elmagányosodásának elkerülésére, és a már dolgozó önkéntesek kreativitásának, munkakedvének növekedésére.

Önkéntesek fogadása

A Debreceni Kilométerek Sportegyesület az általa szervezett sportesemények lebonyolításához 18 év feletti önkéntesek jelentkezését várja. Az önkéntesek fogadásának feltételei, létszámigénye rendezvényenként eltérő lehet, ezért jelentkezni és adott eseménnyel kapcsolatosan érdeklődni az
 

info@debrecenikilometerek.hu


e-mail címen lehet.
 

Próbáld ki magad egy sportrendezvény szervezőjeként, segítőjeként!
Légy egy dinamikus csapat tagja, osztozz Te is a sikerben!Debreceni Kilométerek

Csatlakozz hozzánk!