Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » I. Debreceni Futókarnevál » Karneváli terep-negyedmaraton versenykiírása

Karneváli terep-negyedmaraton
Versenykiírása


Időpont: 2012. augusztus 19.

Táv: 10,548 km

A verseny fővédnöke: Dr. Uzonyi Attila rendőrezredes, Debrecen Rendőrkapitánya

Helyszín, versenyközpont: 
Erdőspusztai Arborétum 4002 Debrecen, Fancsika u. 93/a.
GPS koordináták: 47.487080, 21.718265
 

                                            


Nevezés:
Online, vagy e-mailben, vagy postai úton a Debreceni Kilométerek levelezési címén (4011 Debrecen, Pf. 19.) Nevezési határidő 2012. augusztus 6., ezt követően nevezni a helyszínen lehet.

A nevezési díj befizetéséről az indulók minden esetben számlát kapnak, amennyiben a számlázási név és cím eltér a jelentkezési lapon megadottól, úgy  kérjük szíveskedjen a nevezési űrlap erre kijelölt részén a számlázási adatokat feltüntetni.


Nevezési díj:
                                           Negyedmaraton egyéni
2012.05.18-06.30.          2.500.-Ft/fő (10.-Euro)            
2012.07.01-08.06.          3.000.-Ft/fő (12.-Euro)               
2012.08.19.                      4.000.-Ft/fő       

A helyszínen csak Ft-al lehet fizetni!

A megadott árak, bruttó árak. A fenti nevezési díjak a megadott határidőkig történő befizetés esetén érvényesek.

A nevezési díj tartalmazza a negyedmaratont futók részére:
- részvételt a versenyen
- egyedi futókarneváli érmet
- egyedi emblémázott pólót
- frissítést
- orvosi szolgálatot
- zárt- és biztosított útvonalat
- chipes időmérést
- rajtcsomagot
- befutócsomagot
- online emléklapot
- online képgalériát
- online eredménylistát

Fizetési lehetőség:
A nevezési díjak befizetésére utalással a Debreceni Kilométerek Sportegyesület bankszámlájára (K&H Bank 10403428-50526590-72651003),  (Euros fizetés esetén a Tóth Könyvkereskedés Kft. IBAN HU50 1020 1006 60160375 0000 0000, SWIFT KÓD:  OKHBHUHB), vagy postai úton a Debreceni Kilométerek Sportegyesület levelezési címére küldéssel  (4034 Debrecen, Huszár Gál u. 33.) van lehetőség. A nevezési díjat 2012. augusztus 6-ig lehet befizetni  (augusztus 6-ig be kell érkezzen!) - átutalással vagy postai úton -, a versenyző neve, születési ideje, rajtszáma vagy címe feltüntetésével. Csak a név feltüntetése kevés, mert név azonosság esetén a nem tudjuk beazonosítani a befizetést!
A nevezés csak a nevezési lap és befizetés beérkezése, illetve a befizetést igazoló szelvény együttes leadása esetén érvényes!

Értékelés:
Negyedmaraton nők és férfiak külön: abszolút és kategóriánként, 14-18 év, 19-30 év, 31-40 év, 41-50 év, 51-60 év, 61 év felettiek.

Korhatár:
A negyedmaraton versenyen 12 évesek vagy idősebbek indulhatnak.
18 év alatti versenyzők a versenyre nevezéskor aláírt szülői hozzájáruló nyilatkozatot kötelesek leadni.

Díjazás:
A 1/4 maraton verseny abszolút győztesei közül az 1-3. helyezettek oklevelet és ajándékcsomagot kapnak. A negyedmaraton kategóriagyőztesei (csak az 1. helyezettek) oklevelet kapnak.

Chipes időmérés
A chipre letéti díjat nem kérünk, a chip a rajtszámban található!

Jelentkezés:
A verseny rajtjánál, 7 órától 10 óráig lehet, itt kapja meg a versenyző a rajtcsomagot. A rajtcsomag 2012. augusztus 16-án és 17-én a Versenyirodában  (4034 Debrecen, Huszár Gál u. 33.) délelőtt 9-től délután 16 óráig, augusztus 18-án délelőtt 9 órától  délután 16 óráig, valamint a verseny napján, augusztus 19-én  reggel 7 órától 10 óráig a helyszínen, a Versenyközpontban vehető át.


Rajt: 11 óra

Rajt és cél: A térkép legkésőbb a verseny előtt 15 nappal kerül fel a verseny weboldalára.

A Rajtban és Célban WC-t, öltözési és mosdási lehetőséget biztosítunk. A sörsátorban hideg, meleg ételek kaphatók.

Parkolás:
A verseny előtt legkésőbb15 nappal a honlapra felkerül az a térkép, amely jelzi a parkolási lehetőségeket.

Megközelíthetőség:
Autóval, kerékpárral, autóbusszal.
Busszal a 30-as jelű autóbusszal lehet megközelíteni a helyszínt, a "Vekeri elágazás" megállójánál kell leszállni, és a kereszteződésnél balra, mintegy 300 méter az Arborétum. A menetrendet itt tekintheted meg: www.dkv.hu

Eredményhirdetés: kb. 12 óra

SZÁLLÁSAJÁNLATOK:
A Debreceni Futókarnevál helyszínéhez legközelebb eső szállások:

TÓ-VENDÉGHÁZ
4002 Debrecen, Fancsika 124/b.
Telefon: 06 30 558 2736
E-mail: racz_gyorgyne@vipmail.hu
Web: www.tovendeghaz.hu
A szállás ára: 3.000.-Ft + 300.-Ft Idegenforgalmi adó/fő
(3 db 3 fős és 7 db 2 fős szoba áll rendelkezésre, minden szobához külön fürdőszoba tartozik. Szobafoglalásnál kérjük, hivatkozz a Debreceni Futókarnevál rendezvényére.)


DORCAS CENTER & CAMPING
4002 Debrecen, Erdőspuszta
Telefon: 06-52-441-119
E-mail: dorcascenter@debrecen.com
Web: www.dorcas.hu
A szállásárakat itt tekintheted meg!

TOVÁBBI SZÁLLÁSAJÁNLATOK ITT!

Versenyszabályok:

- Szintidő a negyedmaraton versenyen 1 óra 30 perc.
- A nevezéssel minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat és a versenyszabályokat. Ezzel elismerik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért  kártérítésre nem kötelezhetők.
- A versenyben résztvevők csomagjainak elhelyezésére a rendezők sátrat biztosítanak.
- A  csomagmegőrző sátorban elhelyezett csomagok, értékek eltűnése esetén a rendezők felelősséget nem vállalnak.
- Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!
- A félmaraton táv váltóhelye a táv felénél, 10,548 km-nél van.
- A rajtszámot kérjük elöl viselni, jól látható helyen. A rajtszámot összehajtani nem szabad, a rögzítéshez biztosítótűt a rajtcsomagban és a versenyközpontban is talál a versenyző.
- Kizárásra kerül az a versenyző, aki rajtszámát összehajtja, letakarja, leveszi, nem a mellére tűzve viseli a verseny ideje alatt, valamint aki nem teljesíti a verseny - szervezők által kitűzött - teljes távját, vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki, továbbá a chipet nem rendeltetésszerűen használja.
- A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből  kizárásra kerülnek.
- A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.
- Étel és ital a versenyzők számára csak a kijelölt frissítő állomásokon engedélyezett.
- A versenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy kutyával futni tilos, kizárást von maga után.
- A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.
- A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.
- A verseny rendezői fenntartják az útvonal, a helyszín, a program és időpont változtatás jogát.
- A futóverseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
- A nevezési díjak számlázásához szükséges adatokat  (amennyiben azt saját nevétől eltérő névre kéri kiállítani), a jelentkező az online vagy papír alapú nevezési lapon, esetleg e-mailben, legkésőbb a verseny napjáig köteles bejelenteni a szerzők felé, mely bejelentést kizárólag írásban fogadjuk el.
- A  verseny az időjárási körülményektől függetlenül megrendezésre kerül.
- A nevezési díjat visszakövetelni nem lehet.
- Nevezést lemondani (másik versenyre átíratni) 2012. július 10-ig lehet.
- A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.
- A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
- A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel és egyéb rendezvényeivel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Kedvezmények:
- Futóklub Kedvezmény - 10 főtől 10% kedvezmény, 20 főtől 20% kedvezmény.
Futóklubok jelentkezése, nevezése a kedvezmény igénybevétele esetén az info@debrecenikilometerek.hu e-mail címen lehetséges.
- Egyesületünk támogatja a fogyatékkal élő embereket, számukra a fogyatékosságot igazoló dokumentum, igazolvány felmutatásával a nevezési díjból 50% kedvezmény igényelhető az info@debrecenikilometerek.hu e-mail címen.


A VERSENYEN ÉS A RENDEZVÉNY TELJES TERÜLETÉN TILOS:

Tüzet rakni tilos!   Dohányozni tilos!   Szúró eszközt behozni tilos!   Vágó eszközt behozni tilos!   Fegyvert, valamint a közbiztonságra veszélyes egyéb eszközt behozni tilos!

Csatlakozz hozzánk!