Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » GYIK
 
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


1. Hogyan tudok jelentekezni a versenyekre?

A versenyekre jelentkezni regisztrációt követően tudsz.  A regisztrációs lap kitöltése után a rendszer aktiváló levelet küld ki a megadott e-mail címre, melyben az aktviáló linkre kattintással véglegesítheted regisztrációdat. Sikeres regisztrációt követően a felhasználói neved és jelszó megadása után beléphetsz az online felületre, s a "Nevezés a versenyre" menüben kiválaszthatod a megfelelő versenyszámot, ahol a "Jelentkezés" fülre kattintva, a nevezési lap teljes kitöltésével nevezhetsz. A Regisztráció ITT érhető el.

2. A honlapon azt olvasom, hogy "Regisztráció aktiválási hiba", ez mit  jelent?
Valószínűleg kétszer kattintottál az aktiváló linkre és a második kattintáskor jelzi ezt a hibát. Próbálj meg belépni a felhasználói neveddel, jelszavaddal, ha nem sikerül, írj nekünk!

3. Nem kaptam meg 24 órán belül sem az aktiváló levelet, mi a teendőm?
Amennyiben regisztrációt követően, 24 órán belül, nem kaptad meg az aktiváló linket tartalmazó e-mailt, akkor azt jelezd munkatársunk felé az info@debrecenikilometerek.hu e-mail címen, aki segítségedre lesz.

4. Elfelejtettem a jelszavam, hogyan tovább?
Jelszóemlékeztetőt kérhetsz, a DKM azonosító vagy a neved és születési dátumod megadásával, melyet az általad megadott e-mail címre küldünk ki. Jelszóemlékeztető ITT.


5. Mit kapok a nevezési díjért? Milyen korhatár van a versenyekre?

A nevezési díjakért kapott szolgáltatás és a nevezési korhatár versenyenként eltérő lehet, ezért azokról az aktuális rendezvény versenykiírásában tájékozódhatsz.


6. Hogyan tudok feliratkozni a DKM hírleveleire?

Hírlevelünkre a Hírlevélfeliratkozás menüben iratkozhatsz fel.
 

7. Hol találom meg az egyes versenyek útvonal térképét?

A verseny útvonalát az adott verseny menüsorában találod meg  a "Térkép" almenüben.
 

8. Ha befizettem a nevezési díjat, de még sem tudok résztvenni a rendezvényen, mi a teendőm, milyen lehetőségem van a befizetett díj felhasználására?

A verseny lemondására a rendezvény időpontja előtti 30. napig van lehetőség, a lemondást írásban kérjük bejelenteni az info@debrecenikilometerek.hu e-mail címen. A nevezési díj visszatérítésére lehetőség nincs, azonban a befizetett összeget bármelyik másik rendezvényünkre átviheted, a nevezési díjba történő beszámítással igénybeveheted.


9. A nevezési díj összegénél a nevezés időpontja vagy a befizetés dátuma az irányadó?

A nevezési díj befizetésénél mindíg a befizetés időpontja számít, nem pedig a nevezés dátuma.


10. Hogyan történik meg a rajtcsomag átvétele? Más is felveheti helyettem a rajtcsomagot?

A rajtcsomag átvétele az adott verseny versenykíirásának szabályai szerint lehetséges. A rajtcsomagot egy másik versenyzőtárs is átveheti helyetted.


11. Előnevezés esetén milyen fizetési lehetőségek közül lehet választani?

Előnevezés során választhatsz a banki átutalás, a bankkártyás fizetés, a postai rózsaszíncsekkes befizetés és a DKM irodájában történő befizetés között.
 

12. Lehet-e a versenyekre jelentkezni a rendezvény napján, a helyszínen? A helyszínen lehet bankkártyával fizetni?

A legtöbb versenyünkre lehet a helyszínen is jelentkezni, ahol kizárólag készpénzben, forinttal lehet fizetni. Néhány versenyszámunknál (pl. jótékonysági csapatverseny) nincs lehetőség helyszíni nevezésre, erről az aktuális verseny versenykiírásában tájékozódhatsz.


13. Fejhallgató (iPhod, MP3 lejátszó stb.) használata engedélyezett-e a versenyek alatt?

A fejhallgató használata zárt útvonalas versenyeinken megengedett, azzal, hogy azt mindenki a saját felelősségére használhatja, egyéb versenyeinken (nem zárt útvonal esetén) a fejhallgató használata nem megengedett, hiszen a használattal saját magad és futótársad biztonságát is veszélyeztetheted.

Csatlakozz hozzánk!