Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » Húsvéti futás » Beszámoló
Nyusziban gazdag húsvéti futás a Nagyerdőn


Közel 300 ember hagyta figyelmen kívül a meteorológusok figyelmeztetését, s merészkedett ki a Nagyerdőre a Debreceni Kilométerek Sportegyesület által megrendezett Tavaszváró – s egyben Télűző – futásának két távjára. A beígért havazás nem érkezett meg húsvét délelőttjén, de a szél mindinkább mozgásra késztette a rajtra várakozó futókat, akik 10 órakor indultak el a Nagyerdei Állatkert főbejáratánál felállított start helyszínéről.


A felnőtteknek 7,0325 kilométert, azaz egy 1/6-od maratonnyi távot kellett teljesíteniük, az apróságok pedig 1 kilométert futottak le. Az 1000 méteres futásból megérkezők forró teát, csokitojást, emléklapot kaptak a szervezőktől, majd a gyerekek nagy örömére nyuszisimogatás és etetés volt a következő program.A hosszú táv teljesítőit forró teával, frissítéssel, meglepetés tojással, csoki nyuszival és befutó éremmel várták a szervezők. Na persze akadt, aki azon szerencsés 20 futó közé került, aki az online nevezéskor eldönthette, hogy élő vagy csoki nyuszit szeretne és a futást követően választhatott magának egy pici nyuszit. A nyuszik nagyon népszerűnek bizonyultak, s a rendezvényen megtartott sorsoláson a többféle ajándéktárgy ellenére is ők jelentették a főnyereményt a futók szemében, ahol további 10 nyuszi talált gazdára. A DKM SE húsvéti rendezvénye kellemes hangulatban telt, ahol a két táv 1-3. helyezettjei oklevél és ajándék díjazásban részesültek.
Az 1/6-od maraton táv férfi kategóriájának győztesei: 1. hely: Kovács Zsolt, 2. hely: Hadházi Máté 3. hely: Fülöp Attila, női kategória győztesei: 1. hely: Hilary Bontz  2. hely: Ménes Anita, 3. hely: Gulyás Vera.

Gratulálunk az 1 km táv és az 1/6 maraton győzteseinek és megköszönjük valamennyi futónknak  a rendezvényen való részvételt!
Csatlakozz hozzánk!