Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » Rólunk írták
 

*A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Vincze János
2015-08-28

Először is Köszönet a szervezésért mindenkinek, mint ez és a korábbi versenyekért is!
Másodszor külön szeretném megköszönni a 2049-es versenyzőnek és családjának, hogy elvittek a helyszínre!
Nélkülük valószínűleg lekéstem volna a helyszíni nevezést, szóval egy óriási RESPECT nekik!
KÖSZÖNÖM! :D

Szabó József
2015-08-25
Nem is tudom hol kezdjem. Kezdhetném a tavalyi (2014-es) terepfutástól, a tavaszi Rotary Futófesztiválon át, az esős Decathlon futásig! Ezek voltak azok a versenyek,amelyeken részt vettem a DKM rendezésében :) És hogy a sort folytassam rajthoz álltam az idei Terepfutáson is :D Szabó Józsefnek hívnak,amatőr futónak vallom magam. Tiszajenőn lakom,ez a kis falu Debrecentől 140(!) km-re van,elég messze ahhoz,hogy ne mondjam azt,hogy ne vegyek részt egy-egy DKM versenyen! Visszatérek a versenyekhez: tavaly amikor részt vettem az első debreceni futáson,akkor azt mondtam magamnak,hogy ide visszafogok jönni és rajthoz fogok állni más távokon is (5,2 km-en lettem első). Majd jött a tavaszi Rotary,ami nagy kihívást jelentett számomra, a táv negyedmaraton volt, sok versenyző, színvonalas verseny ( 10,4 km-en harmadik lettem). A májusi Decathlon futóversenyen is részt vettem,ahol a táv ugyan (csak) 6 km volt,de az esős idő ellenére is szépszámú részvévő állt rajthoz,és itt is sikerült dobogóra állnom,méghozzá a legfelső fokára :D És a végén érdemes egy keveset írnom a 2015-ös Terepfutófesztiválról! Idén negyedmaratonra neveztem,ami nagy kihívás volt számomra,de nagy önbizalommal és elszántsággal rajtoltam el. Mindenkinek megkellett küzdenie a távokkal,a technikás pályával, a sok emelkedővel-lejtővel,de ettől jó egy ilyen verseny. A versenyen egyébként abszolút és korosztályos kategóriában is első helyezést értem el. DE a legfontosabb,amit érdemes megemlítenem,hogy a szervezők/rendezők ezen és többi versenyen is nagyon kitettek magukért. Hatalmas elismerésem! :) És abban biztos vagyok,hogy nem az utolsó DKM-es versenyem volt! :D
Sári Zoltán Elek
2015-08-23

 Elnézést, de szeretnék megosztani egy számomra negatív dolgot megosztani a 4. Őrült futással kapcsolatban:

 Külön volt a rendészeti kategória, és a csapatverseny, ahol a rendészeti (HRSE TEK 10/1) csapata nyert, azaz két kategóriában indultak, és nyertek, de civilként nem lehetett 2 kategóriában nevezni (csapat és egyéni), még ha befizetem a nevezési díjat, akkor sem. Szerintem ez nem fair, ezt máshogy kellene a jövőben szervezni.

 Lehetett volna például kifejezetten nem rendészeti kategória is, akkor a csapatommal (Fácánkakasok) van egy első és egy második helyezésünk is.

 Összegezve: vagy mindenkit egy kalap alá kell venni, vagy mindenki külön kategóriában induljon.

 Megértéseteket köszönöm!

 Üdvözlettel: Sári Zoltán Elek

Sári Zoltán Elek
2015-08-22

Sziasztok! A 4. őrült futás ismét fergeteges volt! Csak egy fekete pont jár, a labirintus miatt!

Fácánkakasok rules!!! :)

Vincze János
2015-05-25

Előszőr vettem részt a Dechatlon futáson, de az biztos, hogy nem utoljára!
Nekem tetszett, bár az idő pocsék volt dehát ez van Sprite!

rokalaci
2014-04-07

két beszámoló, szabad felhasználásra örömmel futottuk a debreceni maratont...

 

http://tavfutomuvek.extra.hu/lef2014/lefDebrecen2014.html

Pesoldt Ferenc
2014-04-04

Ismét kiválóan volt megszervezve a IV. Rotary Futófesztivál! Immár harmadszor vettem részt és minden alkalommal remekül éreztem magam. Közel 450 km-t autózom oda-vissza ezért a programért, de nem szeretném kihagyni jövőre sem!

 

Marosán Csaba
2014-04-02

Szuper volt a IV. ROTARY.Nagyon jól megvolt szervezve minden.Gratula a szervezőknek.

Csizmadia Róbert
2014-03-31

Üdvözlöm önöket!Előre is elnézést kérek de a kritikát is szerintem tudni kell kezelni.Először is nagyon jó kis verseny elé nézhettem és tetszett a hangulat is,ráadásúl megfutottam a legjobb félmaratoni időmet.Viszont a szervezéssel kapcsolatban csalódott vagyok :( A legnagyobb csalódás pl.az hogy a korosztály versenyben csak az 1 helyezetteket díjjazták,igazán megérdemeltük volna hogy díjjazák mind a 3 befutót aki helyezést ért el a korosztályában is.Többet nem is írok,nekem ez volt a legnagyobb csalódás a többi az már nem is számít.Remélem hogy ezt figyelembe veszik.Köszönöm!

Jámbor Imre
2014-01-01

No még csak annyit: én a H001 rajtszámot kaptam, de a gép nem fogadja el ezt a számot emléklaphoz.

 

Mindenkit csókoltatok és BÚÉK2014!

 

Imó bá

Sári Zoltán Elek
2013-08-23

Sziasztok!

Zseniális volt az Őrült futás. Egyetlen negatív észrevétel: A rajtnál az egyéni versenyzőket kellene engedni előbb (legalábbis, akik nyerni akarnak), mert a csapatok bevárják és segítik a társakat, így torlódás van az akadályoknál. Az egyéniek meg hagy menjenek.

Köszönöm, Sziasztok!

Máthéné Szigeti Zsuzsa
2013-08-23

Sziasztok!

Én is szívesen beszállnék egy 24 fős csapatba.

Lőkös Gábor
2013-08-19

Szuper volt az Őrült futás egy igazi élmény.

A szervezés fenomenális jó volt.

Mészáros Andrea
2013-07-13

Sziasztok ,azután szeretnék érdeklődni,hogy hozzátok,hogy lehet leigazolni?Illetve tudtk e abban segíteni.hogy a 24 órás futás 24 fős csapatába szívesen be szállnánk( én és 15 éves fiam mind a ketten rendszeresen futunk )mert nagyon szeretnénk ott lenni ezen a versenyen is.

Köszönettel Mészáros Andrea

Király Dóra
2013-05-13

Sziasztok, nagyon jó volt  a szombati Decathlon Futás Debrecenben? Érdeklődnék, hogy további képek nem kerülnek feltöltésre?

HÓDOSI HAJNALKA
2012-10-29

Imádtam a tegnapi Halloween Futást! Megint profi volt a szervezés és az apró mécsesek megadták a meghitt pillanatokat.... :) a zombik, szellemek és boszik pedig a rémületet! :-o egy élmény volt DKM! grat. hajrá futás!!!

Gál András
2012-09-15

Hogyan töltsek fel versenyen készült fényképeket a debrecenikilometerek.hu-ra?

András

Szilágyi Tünde
2012-08-25
A Debreceni Futókarnevál egy fantasztikusan profin megrendezett színvonalas verseny volt, köszönöm az élményt és gratula a szervezőknek. :)
Fazekas Szilvia
2012-08-25
Köszönjük a mai mini,terep és félmaratoni futást is!Nagyon nehéz de nagyon jó táv volt!Köszönjük a szervezőknek és a segítőknek ezt a szép és felejthetetlen napot!Megérte nyíregyházáról át menni!Köszönjük!Várjuk a képeket mi is!:D
Barci Győző
2012-08-25
Köszönjük a mai Őrült futást! Nagyon profi volt a szervezés, remélem lesz még hasonló! Megérte miatta 3 órát autózni Budapestről! :)
előző 1 2 3 következő
A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!


Csatlakozz hozzánk!