Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » Hírek » III. Decathlon Nagyerdei Félmaraton - 2017.09.23.

Hírek

III. Decathlon Nagyerdei Félmaraton - 2017.09.23.
dátum: 2017-09-25 14:07:00
III. Decathlon Nagyerdei Félmaraton
 
2017.09.23.
 
 
 

A természet hívó szava ismét felcsendült 2017. szeptember 23-án és közel 550 versenyző vett részt a III. Decathlon Nagyerdei Félmaratonon a Decathlon Debrecen, a Debreceni Kilométerek Sportegyesület és a Hajdú Rendészeti Sportegyesület szervezésében. Négy különböző távon indulhattak a lelkes futók (gyerekfutam, minimaraton, negyedmaraton, és félmaraton).  A verseny fő szponzora a Decathlon Debrecen volt, de emellett a G4 Fitness Kft., a  Smile Palacsinta és a Turmix Bt. is támogatta a rendezvényt. A futók a rajtszámmal együtt, egy hosszú ujjú technikai pólót és egy 1000 Ft-os kupont is kaptak, amelyet a Decathlon Áruházban levásárolhattak.

A bemelegítéseket Farkas Gréta a G4 Fitness aerobic edzője tartotta.

 

 

Bene Dávid a Decathlon Áruház üzemeltetési igazgatója a rendezvény fővédnöke köszöntötte a versenyzőket a hosszútávok rajtja előtt.

A verseny idén is nagyon jól sikerült,  szinte mindenki teljesítette az általa kiszemelt távot és boldogan vette át a jól megérdemelt érmét.

 

Sajnos az időjárás nem alakult kedvezően, folyamatosan esett az eső, ez viszont nem szegte kedvét a futóknak (még a helyszínen is neveztek) és nagy örömmel teljesítették a különböző távokat. Az útvonal végig erdei, sáros terepen, a temető mögötti futópályán haladt.  A különböző versenyszámok befejeztével, díjazásra került a sor.

Ezúton is gratulálunk a időjárás viszontagságaival dacoló futóknak a szép eredményekért!

 
 
 
A Decathlon Áruház ajándékcsomagjait Bene Dávid a Decathlon Áruház üzemeltetési igazgatója adta át a győzteseknek. Hajdú Rendészeti Sportegyesület a rendészeti kategóriában induló futókat külön jutalmazta. A díjakat  Vincze P. Márton a Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnöke  és Molnár Péter rendőrszázados adta át.
 
 
 
DKM SE Csapata
 

 

vissza
Csatlakozz hozzánk!