Versenyeink
Böngésző
KORÁBBI VERSENYEINK
Főoldal » Hírek » II. G4 Nagyerdei Félmaraton - 2017.04.30.

Hírek

II. G4 Nagyerdei Félmaraton - 2017.04.30.
dátum: 2017-05-02 20:39:00
A Debreceni Kilométerek Sportegyesület és a Hajdú Rendészeti Sportegyesület szervezésében második alkalommal került megrendezésre 2017.04.30-án a G4 Nagyerdei Félmaraton. A rendezvényen több mint 500 futó állt rajthoz az erdei pályán. A futás szerelmesei 4 kategóriában indulhattak: félmaraton, negyedmaraton, minimaraton távon  és gyerekfutamon. Rendészeti kategóriában külön díjazásban részesültek a futók félmaraton és negyedmaraton távon.
 
 
 
A bemelegítést Sipos Nóra, a G4 Fitness aerobik edzője tartotta.  
 
A futás előtt mindenkinek lehetősége volt egy kis bemelegítő tornára is. 
9.00 órakor rajtoltak el a gyerekek a 2,5 km-es távon, akik a célba érkezés után boldogan vették át a megérdemelt érmet, kukit és Smile palacsintát. 
10.00-kor rajtoltak el a minimaraton, 10.05-kor a negyedmaraton, 10.10-kor a félmaraton résztvevői.
Ezeken a távokon chipes időméréssel mértük a futók idejét. A legtöbb versenyző negyedmaraton kategóriában indult. Az útvonal végig erdei terepen, a temető mögötti futópályán haladt. 
 
 
Negyedmaraton rajtja
 
 
 
 
A célban mindenki, aki teljesítette a távot, befutóérmet vehetett át, valamint frissíthetett (ásványvíz, izotóniás ital, nápolyi, szőlőcukor, kuki) a versenyközpontban. A verseny alatt folyamatosan zajlottak az eredményhirdetések, minden távon az első három nő és férfi serleget, oklevelet valamint ajándékcsomagot vehetett át. A félmaraton, negyedmaraton és minimaraton távon a korosztályos első helyezettek oklevelet és pezsgőt kaptak. Külön díjazásban is részesültek a rendészeti szervek tagjai félmaraton és negyedmaraton távon, akik a Hajdú Rendészeti Sportegyesülettől vehették át a díjat.
 
 
DKM SE Csapata
 
 

 

vissza
Csatlakozz hozzánk!